Telefoane cu memorie de invidiat – 4GB RAM

Telefoane cu memorie de invidiat – 4GB RAM

0 Shares
0
0
0

Service-urile GSM care sunt cu adevarat serioase reusesc sa faca o inlocuire display Samsung ca la carte. Sunt tot mai des intalnite service-urile neserioase, deoarece cu cat sunt mai multe telefoane inteligente, cu atat e nevoie mai mare de service-uri.

Daca vrei sa te asiguri de faptul ca faci alegerea ce mai buna pentru o inlocuire display Samsung, intra pe http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-samsung si ia legatura cu specialistii.

Telefoanele scoase pe piata de la an la an sunt din ce in ce mai performante. In cele ce urmeaza vom vorbi de smartphone-urile cu cea mai buna memorie RAM si anume memoria de 4 GB RAM.

Asus Zenfone 2

Modelul de la Asus a aparut in luna martie a anului curent si a fost primul telefon de pe piata cu o memorie RAM de 4 GB. Pe langa acest aspect extrem de important sunt si alte caracteristici ale acestui model pe care vrem sa le amintim: dual-SIM; display ISP cu touchscreen capacitiv; protectie Gorilla Glass 3; sistem de operare Android OS v5.0; procesor Intel Atom Z3580, la 2,3 GHz; camera foto principala 13 MP cu o rezolutie de 4128 x 3096 pixeli, secundara 5 MP; capacitate baterie 3000 mAh. Un telefon destul de puternic ce merita achizitionat.

Xiaomi Mi Note Pro

Telefonul abia lansat pe piata vine la pachet cu caracteristici de invidiat. Avem asa: display IPS LCD cu touchscreen capacitiv; protectie Gorilla Glass 3; diagonala 5,7 inch; sistem de operare Android OS v5.1; procesor Qualcomm Snapdragon 810; camera foto principala 13 MP, secundara 4 MP; dual-SIM; capacitate baterie 3000 mAh. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale acestui incredibil telefon care are 4 GB memorie RAM.

Aceste doua telefoane sunt deja lansate pe piata, iar cumparatorii se bucura deja de performantele lor.  Acesta insa este doar inceputul, deoarece cu siguranta o sa apara telefoane si mai puternice venite de la marii producatori, deoarece greii smartphone-urilor nu se vor lasa atat de usor.

Insa, cei care isi cumpara un telefon inteligent nu trebuie sa-si cumpere neaparat un telefon cu o memorie RAM de 4 GB. Cand vrei sa cumperi un telefon inteligent trebuie ca in primul rand sa cumperi un telefon potrivit pentru tine. Ce rost ar avea sa investesti 3000 de lei intr-un telefon de ultima generatie, din moment ce nu folosesti functiile care il fac sa fie atat de scump.

Trebuie sa cumperi exact ce ai tu nevoie. Cum poti face asta? E simplu: fa o lista cu toate caracteristicile pe care vrei sa le aiba telefonul tau. Stabileste de asemenea un pret pe care esti dispus sa-l dai si alege telefonul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Daca tot am amintit de pret, mai amintim un detaliu pe care-l dam mereu celor care vor un sfat in privinta achizitionarii unui telefon inteligent. Ai in vedere faptul ca din 400 de lei nu-ti poti cumpara un telefon care are performantele unui la 2500 lei.

Un pret mic, inseamna caracteristici mai slabe, insa, daca nu ai nevoie de un telefon puternic, nu vedem de ce ai investi mii de lei.

0 Shares
You May Also Like