Site-urile de anunturi imobiliare – esec sau succes in cautarile tale?

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, majoritatea oamenilor acorda o importanta crescuta doar anunturilor imobiliare, nu si site-urile care se ocupa cu promovarea acestora. Daca oferta le surade, sunt mai mult decat dispusi sa apeleze la serviciile acestora.

Din pacate, multi ajung sa fie dezamagiti de calitatea celor oferite de respectivele site-uri. Fie proprietarul se dovedeste a fi neserios, fie se dovedeste ca acel loc nu exista, se face plata in avans fara a fi constienti de riscurile la care se expun si lista poate continua.

De aceea, e de preferat ca mai intai sa fie putin analizat si respectivul site. E important ca persoanele care se afla in spatele site-ului respectiv sa fie adevarati profesionisti, care chiar sa stie despre ce vorbesc, sa cunoasca piata si sa ia pe toate masurile de precautie necesare, pe cat posibil.

Daca parerea finala ramane una pozitiva, este mai mult decat indicata apelarea la serviciile acestora.

Tot ce am spus acum vine din propria mea experienta. De multe ori mi s-a intamplat sa gasesc anunturi incredibil de avantajoase pe anumite site-uri si sa imi dau seama cam tarziu ca nu sunt reale.

Dupa foarte mult timp m-am invatat eu minte si am inceput sa fac putina documentare in ce priveste site-urile de anunturi imobiliare. Cand eram mai mult ca sigur ca nu o sa gasesc nimic care sa imi satisfaca pretentiile, am reusit sa dau de compariimobiliare.ro.

Recunosc ca la inceput nici ei nu mi-au insuflat prea multa incredere. Am vazut ca sunt noi pe piata si m-am gandit ca automat nu au cum sa fie profesionisti. Totusi, dupa ce am inceput sa le vizualizez mai bine site-ul, mi-am dat seama ca sunt mai mult decat mi-as fi dorit.

Am reusit sa imi gasesc aproape instant un apartament frumos, situat intr-o zona foarte buna din Cluj-Napoca. Tot ce am facut a fost sa accesez sectiunea pentru apartamente de inchiriat in Cluj, sa caut ce ma intereseaza si sa dau cateva click-uri.

Cu ajutorul unui agent imobiliar am putut sa vizionez locul pe care mi-l doream si gata. Am semnat contractul si m-am mutat in casa noua.

Cat de usor poate fi totul, mai ales daca exista niste profesionisti care sunt dispusi sa te ajute. Si pentru ca vorbeam de ajutat, apreciez foarte mult faptul ca acestia cer parerea clientului in legatura cu calitatea serviciilor lor. Si nu numai asta, dar chiar intreaba ce anume ar trebui imbunatatit la site-ul lor, precum si in relatia cu clientii.

Asta chiar este o dovada autentica de profesionism si de oameni care stiu ca succesul lor ca firma este garantat prin mentinerea unei relatii sanatoase cu clientul.

Din pacate, inca exista firme mari, prestigioase care nu inteleg importanta acestor lucruri. Cu toate acestea, inca se mentin undeva sus. Dar cu multa implicare, la cum vad ca se prezinta Compari Imobiliare, succesul ii este garantat. Si consider ca va fi un adevarat jucator pe piata de imobiliare din Romania. Poate chiar va reusi sa ii surclaseze pe cei vechi, care deja au un renume dobandit in timp.

0 Shares
You May Also Like

Ce este arhitectura palladiana?

Arhitectura palladiana este un stil european de arhitectura derivat si inspirat de designurile arhitectului venetian Andrea Palladio (1508-1580).…