Sfaturi pentru deratizare si eliminarea insectelor

Sfaturi pentru deratizare si eliminarea insectelor

0 Shares
0
0
0

Gaurile din lemn (si rumegusul din jurul acestuia) inseamna ca aveti de-a face cu insecte distrugand lemnul. Daca sunt termite, ele mananca prin obiectele din lemn.

Multe insecte, cum ar fi furnicile de dulgherie, cocosarii, gandacii de pat si termitele, isi arunca aripile sau carcasele – obiecte pe care urmeaza sa le gasiti concentrate, intr-o zona sau raspandite in mai multe locatii. Daca aveti soareci apelati la deratizare soareci.

Daca sunt gandaci cu care aveti probleme, sunteti pe cale sa gasiti pete mici de sange. Buzunarele le-au lasat in urma, dupa ce s-au hranit sangele victimei. Aceste pete intunecate, maronii sau negre pot fi gasite in cazul in care gandacii de pat, de obicei, ascunde – in jurul valorii de asternut, cusaturi saltele si mobilier.

Scoateti imediat daunatorii

Daca observati unele indicii de prezenta a daunatorilor care este un motiv de ingrijorare serioasa, deoarece gospodaria dvs. este, probabil, infestate de daunatori. In acest caz, trebuie sa contactati imediat un controlor de daunatori in Derby inainte ca infestarea sa devina mai mare.

Puteti incerca sa va bazati pe numeroasele metode “faceti-va singuri”, dar cu asta vorbiti o mare sansa ca va esua. De ce? Daunatorii sunt numiti in acest fel datorita capacitatii lor de rezistenta si raspandire. Cea mai buna modalitate de a scapa de orice fel de infestare a daunatorilor este sa cautati un serviciu fiabil local de combatere a daunatorilor.

Pe masura ce conditiile climatice din toata tara incep sa semene cu ceea ce ne-am astepta de la primavara, daunatorii vor incepe de asemenea sa iasa din locurile lor de iarna in cautare de alimente si apa – doua lucruri usor de gasit in case. Intr-un efort de a evita infestarile nedorite in timpul anotimpurilor mai calde, expertii din Asociatia Nationala de Management a Insectelor si daunatorilor incurajeaza proprietarii de case sa incorporeze protectia impotriva daunatorilor ca parte a curateniei de primavara.

Proprietarii de case pot pastra daunatori obisnuiti, cum ar fi furnicile, termitele, capusele, insectele agatate si invadatorii ocazionali de a-si refugia in si in jurul casei, adaugand cateva sarcini simple la lista de verificare a intretinerii la domiciliu.

Sarcini in aer liber

Aveti timp pentru a inspecta exteriorul casei pentru a obtine puncte de acces usor, acordand o atentie deosebita domeniilor in care intra conductele de utilitati. Sigilati orice crapaturi si fisuri mici cu tub pe baza de silicon.

Utilizati vata de otel pentru a umple golurile si gaurile mai mari, deoarece daunatorii sunt deseori descurajati de rugozitatea fibrelor de otel.

Feriti-va de semnele de deteriorare a termitelor, cum ar fi tuburile de noroi, lemn moale care suna gol atunci cand este lovit, si vopsea crapata sau infundata.

Peisajul adecvat prin mentinerea nivelului scazut de iarba si asigurarea ramurilor de copaci, a tufisurilor si a altei vegetatii este bine taiata si departe de casa.

Curatati frunzele si alte resturi de la jgheaburi pentru a preveni apa care se aduna, care poate asigura terenul perfect pentru daunatori.

Repartizarea fasciculelor si sindrilelor de acoperis putrezite; unele insecte sunt atrase de lemnul deteriorat.

0 Shares
You May Also Like