Sfaturi pentru a-ti gestiona mai bine agenda

Sfaturi pentru a-ti gestiona mai bine agenda… si sa castigi mai mult timp

0 Shares
0
0
0

Daca ai putea avea o dorinta, care ar fi aceasta? Majoritatea antreprenorilor ar spune: sa aiba mai mult timp. Cerintele functionarii zilnice, atentia problemelor si acumularea de activitati fac ca o zi de lucru sa nu fie niciodata suficienta.

It will improve your body flexibility and strength. Misoprostol receptor antagonists for treatment Warsaw of endometriosis. I have taken the original pill bottle and added extra pills.

It can be taken alone or with a non-steroidal anti-inflammatory drug (nsaid) to treat an infection. Cytotec East Pensacola Heights https://pollinategroup.org/donate price in ghana, cytotec price in ghana, cytotec price in ghana. Doxycycline hyclate is available in three forms: tablet, syrup, and powder.

Ce sa facem atunci pentru ca ziua noastra sa fie mai productiva si sa nu fim coplesiti de stres? Cheia este sa gestionam inteligent o agenda pentru ne planifica activitatile in avans si sa nu ne lasam coplesiti de haos sau presiune pentru a termina totul in acelasi timp. Aici impartasim cele mai bune cinci sfaturi de la specialisti.

  1. Gestionati-va singur programul

Daca aveti un asistent, cu siguranta va va putea ajuta cu multe lucruri, cum ar fi rezervarea unui bilet de avion sau revizuirea unei prezentari, dar nu poate pune mana pe organizarea timpului dvs. Nimeni nu este mai bun decat tine sa optimizeze timpul pentru a fi mai productiv. Deci, nu delega aceasta sarcina.

  1. Creaza rutine

Oricat de simplu ar parea, faptul ca am alocat ore pentru fiecare activitate ne ofera certitudine si un sentiment de liniste la inceputul zilei. De exemplu, daca te-ai decis ca vei face miscare intre orele 6:00 si 7:00, primul lucru pe care il vei face dupa micul dejun va fi sa-ti pui pantofii de tenis si sa pleci la sala. In timp, acest lucru va deveni atat de automat incat nu veti avea nevoie de acea cota suplimentara de motivatie pentru a va ridica mai devreme din pat.

Iata aici agenda bullet journal Leuchtturm care te va ajuta sa obtii cele mai interesante notite.

  1. Definiti perioadele de timp pentru activitati strategice si sarcini mai automate

Daca lucrati la planul de marketing de anul viitor sau la detaliile unui contract important, nu va distrageti atentia raspunzand la un apel sau verificand cutia postala. Ia-ti programul si blocheaza orele diminetii pentru munca creativa. Si apoi dati-va jumatate de ora pentru a face acele lucruri care necesita mai putina concentrare, cum ar fi efectuarea platilor.

  1. Intalniri de grup si apeluri

Parasirea biroului sau ridicarea telefonului sunt activitati care ne fac sa pierdem ore pretioase de munca si productivitate. Daca aveti nevoie sa vedeti cinci persoane diferite in saptamana, dedicati-le o dimineata intreaga, in acelasi loc si in perioade de 45 de minute pentru fiecare. Anuntati din timp persoanele ca nu puteti sta mai mult la intalnire pentru a evita unele neplaceri.

  1. Programeaza timp si pentru viata ta personala

Timpul pentru exercitii fizice, mese in familie sau intalnirea cu prietenii ar trebui, de asemenea, sa fie rezervat in avans. Daca il lasati pentru mai tarziu, cand toate lucrarile sunt terminate, nu il veti avea niciodata si nu veti putea sa va deconectati de la companie si de la problemele sale. Amintiti-va ca pentru a fi productiv, sanatatea fizica si emotionala este esentiala.

Suntem siguri ca aceste sfaturi va vor ajuta sa castigati calitate in viata dumneavoastra ca om muncitor, antreprenor sau.. angajat.

0 Shares
You May Also Like