Sfaturi de depozitare pentru lucrurile de care nu aveti nevoie

Sfaturi de depozitare pentru lucrurile de care nu aveti nevoie

0 Shares
0
0
0

Daca aveti lucruri pe care le folositi rar va puteti gandi la cutii plastic pentru a le depozita. O scara dubla este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie sa le stocati. Cand trebuie sa o utilizati, trebuie sa fie usor de scos. Dar exista scari lungi care vor sta in calea tuturor oriunde v-ati gandi sa l puneti. Iata o solutie buna: montati-o pe tavanul de garaj pe rafturi rezistente din suruburi 2×4 care sunt insurubate in grinzile din tavan. Utilizati doua  suruburi la fiecare articulatie pentru a face rack-ul sigur. Aceste suporturi usureaza deplasarea scarii cand aveti nevoie. Asigurati-va ca pozitionati rafturile acolo unde nu vor interfera cu usa dvs. de garaj.

Unde stocati centurile? Ce zici de un suport ieftin si usor de realizat? Tot ce ai nevoie este un cuier de lemn si niste carlige. Daca unele dintre centurile dvs. au catarame neobisnuit de groase, largiti usor carligul cu un cleste astfel incat sa le tina fixe. Aceasta este o modalitate excelenta de a suspenda si gentile de mana.

Avem de asemenea si multe idei de depozitare pentru bucatarie.

Daca ocazional obisnuiti sa cantati la o chitara sau un banjo, stiti cat de dificil poate fi sa le pastrati. Husele de podea sunt scumpe si va lasa instrumentul accesibil copiilor curiosi, animalelor de casa si oamenilor care nu pot canta o melodie, dar au tendinta de a se juca cu instrumentele. Este o idee mai buna sa va atarnati instrumentele pe perete, dar cuierele de perete pentru instrumente costa destul de mult. In loc sa cauti in  magazinul de muzica, cauta in magazinul pentru casa si gradina. Carligele normale si bune la toate acoperite cu plastic vor pastra cele mai multe instrumente la o fractiune din costul normal, si sunt la fel de dure.

Daca aveti o multime de suruburi si elemente hardware mici la indemana, deschiderea constanta a sertarelor sau a containerelor pentru a gasi ceea ce aveti nevoie este o durere. Iata o solutie: depozitati hardware-ul in saci mici, robusti cu fermoar  sau cu sistem de inchidere (mai grosi decat pungile de sandwich si disponibili la magazinele de hobby). Faceti o gaura in geanta si agatati-o un cuier. Pungile transparente va ajuta sa gasiti ceea ce aveti nevoie rapid si sa pastrati praful, rugina si umezeala departe. Daca trebuie sa gasiti o piesa de hardware potrivita, trebuie doar sa priviti punga pentru o analiza comparativa.

Foarte putini oameni au prea mult spatiu in dulap. Iata o modalitate usoara de a adauga spatiu pentru agatarea hainelor (sau cel putin pentru haine care nu necesita un spatiu inalt). Asezati o a doua tija de imbracaminte agatata la tija superioara cu lant usor. Atasati lantul direct sau puteti folosi carligele S sau carabinere. Carabinierele fac ajustarea pe inaltime a tijei suplimentare. Acest sistem functioneaza bine in dulapurile copiilor, deoarece acestia cresc repede (iar hainele lor cresc impreuna cu ei). De asemenea, functioneaza bine intr-un dulSfaturi de depozitare pentru lucrurile de care nu aveti nevoieap pentru adulti – puteti pune pantalonii pe o tija si camasi pe cealalta.

0 Shares
You May Also Like