Se poate folosi wc-ul din casa daca nu exista retea de canalizare?

Se poate folosi wc-ul din casa daca nu exista retea de canalizare?

0 Shares
0
0
0

In anul 2018, cu siguranta este foarte neplacut pentru cei care inca folosesc toaleta din curte, ca la orice ora din zi sau din noapte, sa fie nevoiti sa iasa afara din casa si sa mearga la toaleta.

Tocmai de aceea, familiile care inca folosesc toaleta din curte ar trebuie sa se gandeasca foarte serios sa opteze pentru vasul wc din baia locuintei.

Problema insa este aceea ca foarte multa lume care locuieste la casa, in mod deosebit cei care locuiesc in mediul rural, nu folosesc wc-ul deoarece in localitatea lor nu exista canalizare.

Ei bine, aceasta nu trebuie sa fie o problema in utilizarea wc-ului din casa, deoarece oamenii pot opta pentru o fosa septica, iar astfel pot sa foloseasca fara probleme wc-ul din casa.

Problema apare insa in momentul in care se umple fosa septica, insa din fericire pe piata exista firme care presteaza servicii de vidanjare fose septice, astfel ca acestea vor fi golite si vor putea fi folosite in continuare.

Ei bine, cei care au nevoie de servicii de vidanjare , cu siguranta vor gasi o firma in localitatea in care locuiesc sau in cel mai apropiat oras, care sa le ofere un astfel de serviciu.

Referitor la firmele care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, este foarte important de precizat faptul ca ele sunt dotate in primul rand cu autospeciale de ultima generatie.

O autospeciala de ultima generatie care este folosita de catre o asemenea firma, trebuie sa fie dotata cu pompa vacuum care sa aiba capacitatea cuprinsa intre 1000 mc/ora si 2000 mc/ora.

O autospeciala care ii apartine unei firme care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, trebuie sa fie prevazuta deasemenea si cu furtunuri ecologice care sa aiba o lungime de cel putin 10 metri, in timp ce lungimea maxima poate sa depaseasca 70 de metri.

Nu in ultimul rand, autospecialele care apartin firmelor care presteaza asemenea servicii, trebuie sa fie dotate si cu pompe de inalta presiune care se folosesc pentru curatarea bazinelor foarte murdare.

Pe langa o autospeciala care sa aiba astfel de dotari, cu siguranta o firma care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, trebuie sa aiba si personal calificat si cu o bogata experienta, pentru a putea presta servicii de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste pretul pe care o firma de acest gen il solicita pentru serviciile prestate, este important de precizat faptul ca acesta poate sa depinda de la un caz la altul in functie de mai multe aspecte foarte importante.

In primul rand, in stabilirea pretului pe care il solicita o asemenea firma conteaza foarte mult timpul alocat pentru realizarea operatiunii de vidanjare. Apoi conteaza foarte mult si distanta de la sediul firmei si pana la locul interventiei.

Gradul de decolmatatare al canalizarii, adancimea si gradul de accesabilitate si nu in ultimul rand tipul substantei vidanjate sunt alti factori importanti care contribuie la stabilirea pretului solicitat de catre o firma care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

0 Shares
You May Also Like