Saloanele erotice din Bucuresti, o atractie pentru turisti si nu numai

0 Shares
0
0
0

In ultima perioada, in Bucuresti, dar si in alte orase mari din tara, au inceput sa apara saloane de masaj erotic de cea mai inalta clasa. Desi majoritatea dintre acestea isi trateaza clientii in mod total profesionist, in continuare exista o anumita reticenta in a calca pragul unor astfel de locatii.

Iar motivele sunt destule. Unul dintre ele este cel al situatiilor jenante in care poti fi pus atunci cand esti vazut intrand intr-un astfel de salon, confundat de cele mai multe ori cu un loc unde au loc altfel de activitati. In realitate insa, nu poate fi pus semnul egal intre locatiile de tip erotic massage salon si prostitutie, intrucat presupun cu totul altceva.

Spre exemplu, in saloanele de masaj erotic nu se poate vorbi despre intretinerea de relatii sexuale contra cost. Aici, simti relaxarea totala a trupului, insa prin metode specifice masajului erotic, practicate din cele mai vechi timpuri.

Fara compromisuri, fara situatii stanjenitoare

Din acest punct de vedere, in locatiile de tip erotic massage salon nu prea este loc de compromisuri, daca administratorii si angajatii tin la reputatia lor. De asemenea, nu poti fi pus in situatii stanjenitoare, prin care sa dai nas in nas cu vecinul de palier sau cu vreun coleg de birou in momentul in care intri sau iesi de la un astfel de stabiliment.

Sistemul de programari este unul foarte precis, iar discretia datelor tale este garantata suta la suta. Prin urmare, poti spune ca vizita ta la erotic massage salon este una cat se poate de sigura si de confidentiala, fara a da subiect de comentarii colegilor sau cunoscutilor.

Tarife diferentiate

De asemenea, multi isi fac griji in privinta banilor pe care trebuie sa ii scoti din buzunar la un astfel de salon. Spre deosebire de cluburile de noapte insa, unde nu stii niciodata la cat se va ridica nota de plata, la un salon de masaj erotic lucrurile sunt mai mult decat predictibile.

In primul rand tarifele sunt diferentiate, astfel incat fiecare isi poate calcula cu exactitate pachetul de servicii ales. Mai mult, ai astazi la dispozitie site-uri specializate ale saloanelor de masaj, care isi publica la vedere tarifele, cu optiunile pe care le ai la dispozitie.

Dotari si mobilier de lux

Nu este mai putin adevarat ca tarifele pot sa difere de la un salon la altul, iar diferenta o fac de cele mai multe ori pregatirea si experienta maseuzelor, dar si dotarile de care dispune respectiva locatie. Astfel, un salon cu dotari de lux va avea cu siguranta alte pretentii si va oferi alte servicii fata de unul cu o investitie minima in mobilier, ambianta sau amenajarea spatiului de imbaiere.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…