Retraieste-ti copilaria cu esenta-odorizant “Guma Turbo”!

Retraieste-ti copilaria cu esenta-odorizant “Guma Turbo”!

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta iti amintesti de acele momente din copilarie in care parintii sau bunicii iti dadeau bani pentru dulciuri. Desi oferta in acea perioada nu era atat de diversificata ca in ziua de azi, totusi reuseai sa gasesti in micul magazin de la parterul blocului cate ceva pe gustul tau: ciocolata cu cocos, biscuiti cu crema de vanilie sau faimoasa guma Turbo cu surprize.

Atunci cand ti se face dor de aceste gusturi ale copilariei, nu te grabi sa dai fuga la magazin in speranta ca vei mai gasi dulciurile de care erai indragostit cand erai mic. Din pacate, chiar daca le vei mai gasi pe raft, acestea nu vor avea acelasi gust pe care ti-l amintesti din cauza faptului ca, pe parcursul anilor, producatori au schimbat retetele.

Totusi, exista o metoda simpla de a retrai zilele fara griji si probleme din perioada in care erai copil: foloseste in casa si masina ta o esenta-odorizant “Guma Turbo”! Aceasta esenta-odorizant vine sub forma unui flacon de 50 ml cu pulverizator, pentru a fi mai usor de folosit pe orice materiale textile.

Deoarece este o esenta pe baza de ulei si nu contine alcool, aceasta nu pateaza materialele, singura restrictie fiind imbracamintea sau accesoriile confectionate din piele. Esenta poate fi folosita pentru a parfuma perdelele, pernele si asternuturile din casa ta, tapiteria si interiorul masinii tale sau chiar hainele din dulap.

La fel ca toate esentele Elixir Balsam, “Guma Turbo” are un miros puternic si vibrant care patrunde in fibra hainelor si altor materiale textile, conferind o rezonanta vibranta, de lunga durata, in nuante subtile de parfum natural. In plus, este realizata folosind esente puternic mirositoare din flori, fructe sau alte elemente exotice ori marine.

Elixir Balsam este un producator roman, care pune foarte mare pret pe dezvoltarea bazata pe calitate, parfum intens si de durata, si profesionalismul echipei. Cu o gama foarte variata de esente – de la copii fidele ale unor parfumuri renumite pana la mirosuri clasice de flori sau fructe – Elixir incearca sa aduca pe piata cate un miros pentru fiecare.

Asadar, nu ezita sa iti cumperi acum o esenta-odorizant “Guma Turbo” pentru a-ti retrai copilaria in fiecare zi!

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…