Redescopera calitatea produselor romanesti

0 Shares
0
0
0

Era o vreme in care toata lumea stia doar de produsele romanesti, pentru ca nu exista altceva. Apoi am preferat produsele din afara, pentru ca nu avusesem acces la acestea si ni le doream.

Insa producatorii straini au profitat de acest aspect si au crescut preturile in timp ce au scazut calitatea. Iar acest lucru se intampla in fiecare domeniu, indiferent de produsele despre care vorbim. Si acest lucru nu s-a intamplat doar la noi in tara, ci si in afara.

In tot acest timp, producatorii romani care au incercat sa preia productia produselor emblematice de pe timpul comunismului, se chinuiau sa invete cum sa administreze afaceri care nu mai aveau interesul romanilor, pentru ca nu erau din afara.

Era clar ca nu aveau cum sa isi pastreze putinii clienti nostalgici decat cu produse de calitate. Asa ca au pastrat calitatea produselor, la preturi foarte mici.

Strategiile inexistente datorate lipsei de experienta dupa un regim totalitarist, nu aveau cum sa reatraga atentia romanilor. Au fost nevoiti sa ii lase cativa ani, sa isi faca placerea de a cumpara produse din afara tarii si sa isi dea seama ca nu vor gasi calitatea romaneasca nici macar in Germania.

Foarte multe linii de productie s-au inchis pentru totdeauna, insa romani curajosi si cu incredere in revenirea romanilor la origini, au redeschis sau regandit sau inceput de la 0 productia unor produse romanesti pe care romanii sa le iubeasca. Iar in bunul spirit romanesc, majoritatea produselor produse in tara sunt de calitate foarte buna. Ma refer la brandurile romanesti.

Cel mai nou brand romanesc este Dailani si acopera o gama de produse bio de ingrijire personala. De la uleiul de demachiere, crema antirid si pana la serul regenerant pentru noapte, toate sunt produse din ingrediente 100% naturale, certificate bio.

Uleiul demachiant are proprietati de curatare si tonifiere a pielii ca, mai apoi, crema antirid foarte concentrata sau serul regenerant sa isi faca treaba cat mai bine pe un ten curat.

Aceste produse au fost primite foarte bine de catre persoanele care le-au incercat, avand rezultate foarte bune si rapide, iar cativa doctori dermatologi au gasit produsele foarte bune si chiar le-au recomandat pentru toate tipurile de ten.

Asadar, doar produse de calitate, si inca doua produse asteapta sa fie lansate pentru publicul larg si pentru specialisti precum cosmeticieni si dermatologi. Trebuie sa incerci Dailani si vei resimti placerea de a folosi produse romanesti si de a contribui la cresterea economiei romanesti.

0 Shares
You May Also Like