Programe pentru crearea unei pagini web simple!

0 Shares
0
0
0

Ușor de realizat şi de administrat, programele pentru crearea unei pagini web simple au câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani.

Dacă și dumneavoastră ați luat decizia de a vă începe un nou website cu ajutorul acestora, dar nu știți care este cel mai potrivit, noi v-am pregătit o listă cu cele mai importante. Sperăm să vă fie de ajutor atât dumneavoastră cât și viitorului site creat.

Wix

Deși Word Press este declarat unul dintre cele mai cunoscute programe când vine vorba de crearea unui website, nici Wix nu se lasă mai prejos. Acesta vă permite să creați un site frumos, având totodată posibilitatea de a insera efecte artistice, tocmai datorită implementării HTML5 și a folosirii Flash.

Cu toate acestea, Wix are și câteva dezavantaje, având o versiune diferită pentru mobil. Acest lucru poate deveni dificil, fiind necesar foarte mult timp în menținerea a doua versiuni total diferite. Cu toate acestea, Wix rămâne un program foarte bun, în ciuda dezavantajelor enumerate anterior.

uCoz

Unul dintre cele mai populare instrumente este uCoz, fiind destul de folosit mai ales de către site-urile din afara României. Cu toate acestea, programul își face simțită prezența tot mai des și în tara noastră, fiind abordată de tot mai mulți bloggeri români, la început de carieră.

Dacă vă întrebați de ce, trebuie să știți că uCoz este o platformă gratuită, având numeroase avantaje. Printre acestea se numără pachetele Premium la un preț mai mult decât decent, raportate la restul concurenței. În plus, puteți beneficia de numeroase caracteristici foarte interesante, ce vă vor ridica site-ul la un alt nivel.

Totodată, acesta este disponibil și în limba română, încă din anul 2011 așadar poate fi accesat de către oricine, nefiind nevoie de vaste cunoștințe de limba engleză.

Ca dezavantaje, numeroasele reclame vă pot pune bețe în roate, mai ales dacă ați ales o variantă gratuită. Dar trebuie știut că uCoz este și va rămâne o alternativă excelentă în special pe teritoriul Europei, bucurându-se de popularitate de mulți ani.

Weebly

Weebly este și el un program destul de popular, însă nu la fel ca uCoz. De asemenea, şi acesta dispune de numeroase calități printre care se numără setul destul de variat de opțiuni dar și o interfață simplă și ușor de folosit. Trebuie să recunoaștem că Weebly permite achiziționarea de domenii proprii, însă la un preț destul de ridicat raportat la piață.

0 Shares
You May Also Like