Povestea unui client mulţumit care a apelat la un amanet de maşini din Bucureşti

Povestea unui client mulţumit care a apelat la un amanet de maşini din Bucureşti

0 Shares
0
0
0

Câţi dintre noi nu am avut nevoie urgentă de o sumă consistentă de bani, cel puţin o dată ? O întrebare retorică, am putea spune, dar aşa începe şi povestea lui Mihai, care are însă un final fericit. Protagonistul nostru locuieşte în Capitală şi lucreză în domeniul IT.

Cu toate că este unul dintre cele mai bine plătite domenii, Mihai s-a găsit în situaţia în care i-a trebuit bani rapid pentru a termina la timp de renovat noul apartament. Cum încă un credit nu suna tocmai bine pentru el, tânărul nostru s-a gândit să găsească alte soluţii potrivite.

Nu a îndrăznit să apleze la cunoştinţe, prieteni sau chiar familie, fiind o fire independentă şi cum o lucrare de reparaţii mai mare nu costă doar câteva sute de lei, Mihai, descurcăreţ din fire, a consultat rapid internetul. Aşa a descoperit conceptul de amanet pentru maşini Bucureşti, idee care l-a surprins la început.

La curent cu tot ce este nou şi utilizator fidel social media, acesta s-a întrebat cum de nu a ştiut până acum de această posibilitate. Cel mai cunoscut amanet este cel pentru bijuterii, dar a devenit tot mai popular şi în România tipul de amanet pentru maşini.

Cum totul era nou pentru el, informaticianul nostru s-a documentat ce presupunea de fapt toată procedura. Aşa a descoperit că un amanet de maşini poate fi o modalitate de a obţine bani rapid, mai ales cum este cazul său, având nevoie de ei foarte repede. Ideea nu era rea deloc, ba chiar soluţia de care avea nevoie, însă îi venea greu să se despartă de maşina lui sport, chiar şi pentru câteva săptămâni.

Apartament vs maşină: pentru Mihai era deja o dilemă, dar dorea la fel de mult să termine de renovat locuinţa. De aceea s-a hotărât să lucreze cu o firmă specializată în domeniul financiar, formată dintr-o echipă cu experienţă în acordarea de împrumuturi, totul flexibil, rapid şi fără niciun risc.

Aşa i-a descoperit pe cei de la Auto Kredit care oferă acest serviciu de finanţare încă din anul 2011, fiind primul amanet auto din România disponibil în Bucureşti. De asemenea, firma oferă posibilitatea de a garanta cu propriul autoturism şi în funcţie de valoarea reală a acestuia pe piaţă, oferă suma de bani stabilită pe loc.

Procedura simplă, fără aspecte prea complicate l-a făcut curios pe Mihai care s-a decis să facă o vizită. Aici s-a întâlnit cu un reprezentant care l-a ghidat în tot procesul.

În primul rând, a fost necesară evaluarea maşinii. Marca a cântărit în stabilirea valorii acesteia, dar Mihai nu şi-a făcut prea multe griji pentru că automobilul sport aparţinea unui brand căutat. Apoi a urmat aspectul, de care proprietarul nostru a avut grijă, atât la interior, cât şi la exterior. Ba chiar a fost felicitat pentru că este deţinătorul unui automobil îngrijit şi curat.

Tipicar din fire, chiar şi o zgârietură l-ar fi derenjat, aşa că nu i-a scăpat nimic când vine vorba de imaginea maşinii sale. Cât despre vârsta autovehiculului, şi aici acesta a mai avut un avantaj, pentru că a cumpărat-o în urmă cu mai puţin de cinci ani.

Atunci când a discutat cu mecanicii profesionişti de aici, Mihai a descoperit din nou cât de important este kilometrajul şi cum poate influenţa acesta valoarea pentru un amanet de maşini. Cu cât numărul de kilometri este mai mic, cu atât poate fi mai bun prețul pe care îl veți obține atunci când se evaluează maşina.

Toate bune până acum, dar protagonistul nostru îşi făcea griji că un credit pe care îl avea deja în desfăşurare la o bancă, deşi era mic, îi va influenţa posibilitatea de a obţine un nou împrumut la amanetul de maşini. Doar că acest gen de verificare nu a fost necesară, împrumuturile pentru titlul de vehicul fiind garantate în totalitate de valoarea mașinii, aşa încât Mihai s-a liniştit repede.

După ce a obţinut aprobarea şi o sumă frumuşică în urma evaluării, Mihai s-a despărţit cu greu de îndrăgita lui maşină, dar cu speranţa că în sfârşit va reuşi să termine mult visata renovare a apartamentului cu banii obţinuţi astfel. A păstrat cu grijă biletul de la amanetul de maşini din Bucureşti, căci reprezintă chitanța pentru articolul său şi s-a apucat de treabă.

După câteva săptămâni, timp în care noua sa locuinţă arăta aşa cum şi-a dorit, Mihai a reuşit să restituie împrumutul şi imediat a plecat din parcul de maşini la volanul vehiculului său sport.

Acesta a fost mulţumit atât de beneficiu, cât şi de modul în care maşina lui a fost păstrată, păzită şi chiar curăţată după timpul petrecut la parcul amanetului auto. O poveste cu final fericit, dar mai ales avantajos pentru personajul nostru Mihai care a ales să apeleze la un amanet pentru maşini din Bucureşti.

0 Shares
You May Also Like