Pentru zboruri ieftine si de incredere, apeleaza la Tarom

0 Shares
0
0
0

Putina lume stie, dar primele avioane de linie din Romania au decolat in anul 1931, sub egida companiei LARES (Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat), de la Bucuresti la Balcic. Primii ani au fost destul de zbuciumati, iar dupa finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-a infiintat o noua companie, TARS (Societatea de Transporturi Aeriene Româno-Sovietice), aflata atat sub control romanesc, cat si sub control rusesc. Din 1954, numele a devenit Tarom, asa cum il stim si astazi, cand firma ramane cel mai putetnic transportor aviatic al tarii.

Daca in anii comunismului, rutele companiei erau foarte diverse (in 1966 s-a ajuns prima data in Statele Unite, iar in 1979 se putea merge la Tokio, Bangkok sau Honolulu), astazi bileletele de avion oferite nu mai indreapta pasagerii catre o varietate atat de mare de locatii. Cu toate acestea, aproape toata Europa si cele mai importante orase din Orientul Mijlociu sunt acoperite.

Practic, Europa iti sta la picioare, fie ca doresti sa vizitezi zonele infrigurate ale Suediei (singura destinatie de vacanta din Peninsula Scandinava este Stockholm), sau insoritele plaje ale Marii Mediterane. Aici, Tarom organizeaza si mai multe curse, ajungand in cele mai importante centre turistice din Grecia (Atena, Salonic), Spania (Madrid, Barcelona), Italia (Roma, Milano, Torino, Bologna) sau Cipru (Larnaca).

Si daca aceste zone incarcate de istorie si traditii antice nu iti sunt de ajuns, poti alege un bilet de avion catre Londra, Paris, Amsterdam, Munchen si multe alte orase moderne ale Europei Occidentale. Pentru cei pe care afacerile sau placerea ii indreapta catre locuri mai aproape de casa, compania Ministerului Transporturilor pune la dispozitii linii directe cu Sofia, Budapesta, Chisinau sau Moscova.

Asia iti sta si ea la dispozitie, oamenii de afaceri si turisitii curiosi nevand de ce sa isi faca griji in cazul in care au nevoie sa zboare spre Aman, Tel-Aviv, Beirut, Dubai sau Istambul. Poate ca oferta nu mai este atat de bogata ca in trecut, dar in conditiile in care au aparut mult mai multe companii aeriene, legaturile pe care Tarom le fixeaza cu restul lumii raman totusi importante.

In plus, cursele catre marile orase din tara sunt zilnice (Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea si Satul Mare) iar din Iasi se pot lua bilete catre Londra, Roma, Torino, Milano, Bologna, Dublin si Tel-Aviv.

Daca sunt urmarite ofertele si perioadele de reduceri, puteti cumpara bilete la preturi mult mai mici. Ca orice firma respectabila, Tarom pune tichete mai ieftine la inceput, pentru a le scumpi cu cat se apropie data zborului.

Acestea fiind spuse, oferta Tarom este diversa si este sporita si mai mult de catre servicii precum Tarom Travel (propria agentie de turism) sau Cargo (servicii de transport bagaje). Asadar, apeland la Tarom, nu puteti decat sa aveti parte de un zbor in conditii excelente, cu bilete la un pret foarte acceptabil.

0 Shares
You May Also Like