Oxygenul hiperbaric si beneficiile sale

Oxygenul hiperbaric si beneficiile sale

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre oxigen, cu siguranta ne gandim vrand nevrand la aerul curat al naturii, si la stimularea creierului si a circulatiei, la plamanii sanatosi, si la sanatate curata.

Daca stam insa sa adaugam aici si putine vitamin si minerale, atunci cu siguranta oxigenul nu va mai insemna doar sanatate, ci va insemna si tinerete.

Ei bine, pentru prima data, oxigenul a fost utilizat in medicina in secolul al saisprezecelea, iar pacientii se tratau cu varianta hiperbarica impotriva mai multor afectiuni, iar rezultatele erau foarte bune.

In zilele noastre, oxigenul a ramas cu aceleasi efecte spectaculoase din punct de vedere medical, insa se pare ca acesta a fost adopta rapid si de industria cosmetic, iar astazi sunt producatori care vand oxigen hiperbaric pentru beneficiile majore ale acestuia.

Se spune ca oxigenul hiperbaric are efecte impresionante de reintinerire, iar rezultatele unui astfel de tratament vor fi vizibile dupa numai o singura sedinta, astfel ca pielea va deveni mai neteda, va fi mai luminoasa si mai elastic, iar ridurile fine vor fi anulate complet, pe cand cele adanci vor ceda si ele, iar cearcanele vor disparea ca prin minune.

Trebuie mentionat si faptul ca exista o multime de persoane care duc o lupta crancena cu acneea, insa din fericire, tratamentul cu oxigenul hiperbaric poate sa fie un tratament spectaculos, care sa scape persoanele respective de acneea neplacuta.

Pentru persoanele care au de gand sa urmeze un astfel de tratament, cu siguranta trebuie precizat faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric este unul rapid, noninvaziv si care are efecte rapide si cel mai important, de lunga durata.

In cazul persoanelor care nu au incredere intr-un astfel de tratament, vom veni cu precizarea faptului ca acest tratament consta intr-un ser bazat pe minerale, vitamin, acid hialuronic, antioxidanti plus alte indgrediente minune, care se va pulverize la suprafata pielii, iar mai apoi va fi impins in piele adanc, cu un aerograf (aerograful este un instrument creat in acest scop).

Secretul unui astfel de tratament este acela ca aerograful are rolul de a capta tot oxigenul din aer, si de a-l transforma rapid intr-un gaz de cea mai mare puritate.

Apoi se va for a o bula care va fi introdusa in derm, impreuna cu serul despre care am amintit anterior, iar rezultatele vor incepe sa devina vizibile.

Trebuie mentionat faptul ca senzatia in momentul in care se urmeaza un astfel de tratament este una cat se poate de placuta.

In cazul persoanelor care au o oarecare teama de faptul ca tratamentul doare, trebuie precizat faptul ca in timpul unei sedinte nu se va simti nici un pic de durere.

O sedinta din cadrul unui asemenea tratament dureaza in medie o ora, dupa care persoanele care ies de la tratament pot sa desfasoare orice activitate, pentru ca pielea nu necesita timp pentru a se reface.

Asadar, in cazul persoanelor care se lupta cu acneea, sau in cazul persoanelor care isi doresc sa arate mai tinere, cu siguranta cea mai buna solutie este tratamentul cu oxigenul hiperbaric.

 

0 Shares
You May Also Like