Nu Oricum – ajutorul tau de nadejde in 2021 pe plan agricol!

0 Shares
0
0
0

Un nou an, un nou motiv suficient de intemeiat pentru a desfasura si mai multe activitati pe plan agricol. Continua sa crezi in beneficiile cu care vine la pachet consumul de legume proaspete, din propria gradina.

Nu ai nevoie de un spatiu imens destinat culturilor daca vrei sa asiguri un aport necesar de legume pentru tine si familia ta. In cazul in care ai facut din agricultura un business, abia atunci vorbim despre culturi extinse si alte pretentii. Insa chiar si asa, Nu Oricum iti poate fi de ajutor.

Alege toate cele necesare doar din magazine sigure, magazine ce pun nu mare pret pe calitatea produselor furnizate. O recomandare in acest sens este si Nu Oricum, cu site-ul oficial nuoricum.ro. Iti vorbesc de un magazin cu experienta pe piata agricola ce iti ofera o gama larga de produse extrem de necesare pentru a-ti pune gradina la punct.

Semintele de legume de la Nu Oricum – sanatate pura!

Semintele sunt poate printre cele mai simplu de intretinut. Totul se simplifica atunci cand folosesti seminte de legume atent selectionate, cu o mare putere germinativa. Acestea nu sunt pretentioase si, in plus de asta, din fiecare poate rasari cate o plantula. Gasesti mai multe detalii in acest gen la Nu Oricum. Personalul dispune si de magazin online, in cadrul caruia le gasesti si datele de contact.

Mai mult decat atat, trebuie sa stii ca Nu Oricum iti pune la dispozitie atat soiuri pure de legume, cat si soiuri hidrid. In acest fel, incerci mai multe tipuri de legume, fiecare cu un gust mai intens si mai interesant. Ai in vedere indicatiile de pe ambalaj, unele din seminte ar putea veni la pachet cu cateva specificatii aparte pe care este neaparata nevoie sa le respecti.

Nu Oricum iti pune la dispozitie si echipamente complete pentru sere si solarii!

Credeai ca Nu Oricum este doar despre seminte de legume? Iata ca este mai mult decat un magazin fitosanitar complex. Este, daca putem spune asa, ajutorul agricultorilor. De aici poti achizitiona chiar si echipamente pentru sere si solarii. Mai exact, la Nu Oricum gasesti folii profesionale pentur sere si solarii, folii microporoase tip Agrill, tevi zincate, sistemele de irigare prin picurare, dar si accesorii pentru acestea.

Tot de aici mai poti achizitiona ata pentru palisat, plasa de umbrire si alte accesorii pentru sere si solarii.

Nuoricum.ro este site-ul din care le poti achizitiona pe toate. Iti las aici datele de contact ale personalului, in cazul in care ai nevoie de si mai multe detalii:

Comuna Baleni, Judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste

0787 603 417

Office@nuoricum.ro

Comenzi@nuoricum.ro

0 Shares
You May Also Like