Navigatia auto – achizitia perfecta pentru orice masina!

0 Shares
0
0
0

Avantajele sistemelor de navigatie sunt numeroase si se pot inmulti odata cu noile functii care apar pe piata. Faptul ca nu ai ales inca sa iti cumperi un astfel de sistem se poate datora si lipsei cunoasterii avantajelor acestora. Autoturismul nu va avea de suferit in urma montajului si sistemul se va incadra perfect in bordul masinii.

Considerata un lux pana acum cativa ani, navigatia auto a devenit acum un lucru necesar pentru toti soferii. Pe langa clasicul GPS pe care il ofera acest sistem, navigatiile Android mai permit si alte functii benefice pentru sofer si pasageri. Confortul de la volan se sporeste, conduci mai relaxat, mai atent la drum si fara sa ai grija parcarilor cu spatele. Despre aceste avantaje vom vorbi in urmatoarele randuri.

Magazinul online navigatiiandroid.ro ofera soferilor numeroase posibilitati in aceea ce priveste sistemele de acest tip. Daca esti in cautare de navigatie bmw e46, navigatie Ford, navigatie Audi, Dacia sau alte marci cunoscute, pe site vei descoperi tot necesarul pentru autoturismul tau.

De ce ar trebui sa achizitionezi un sistem de navigatie auto?

Navigatia iti permite in primul rand sa vizualizezi traseul pana la destinatia dorita. Prin aplicatiile de GPS, aceasta actualizeaza in timp real traficul si iti ofera informatii cu privire la eventuale modificari. Vei putea vedea anterior daca se efectueaza lucrari la drumuri, daca sunt drumuri blocate si cum poti ajunge mai repede la destinatie.

Parchezi cu spatele fara sa ai grija si riscul de a lovi masina ta, a altora sau alte obiecte. Atunci cand schimbatorul intra in marsarier, afisajul navigatiei se schimba si genereaza imagini din spatele masinii. Cu ajutorul camerei din spate si al senzorilor de parcare vei putea parca in siguranta.

Initiezi si preiei apeluri telefonice fara sa atingi telefonul mobil. Prin adaugarea contactelor din telefon pe tableta, vei putea comunica fara probleme cu doar cateva atingeri pe ecran. In acest fel vei scapa de eventualele amenzi pentru folosirea telefonului si de riscul accidentelor datorita lipsei mainilor de pe volan.

Vizionezi filmul preferat, videoclipul nou al artistilor, asculti muzica dorita, accesezi pozele de pe Facebook si navighezi pe Instagram direct de pe ecranul navigatiei! Navigatiile Android permit descarcarea aplicatiilor preferate de pe telefonul mobil. In parcare poti viziona orice doresti, iar atunci cand conduci le poti porni desenele haioase ale copiilor.

Navigatiile de pe site-ul de mai sus au disponibile peste 60 de limbi. Nu este necesar sa stii engleza pentru a utiliza navigatia, pentru ca se poate folosi si in limba romana, inclusiv sistemul de navigatie bmw e46.

Conduci mai economic si responsabil datorita afisajului pentru consumul de carburant atunci cand apesi acceleratia. Marirea vitezei inseamna si un consum mai mare de combustibil, in acest caz, navigatia va afisa nivelul de consum ori de cate ori accelerezi mai tare. Aceasta functie este potrivita pentru economisirea combustibilului, cat si pentru siguranta soferului, pasagerului si celorlalti participanti din trafic.

0 Shares
You May Also Like