Naos sau cum ne mai surprinde Masatto

0 Shares
0
0
0

Iarna aceasta fa-ti un cadou special! Pentru ca nimeni nu este responsabil de starea ta de bine, decat tu! Cand ajungi acasa si nu te mai bucuri de timpul liber, cand de fapt perioada in care nu esti la munca sau cu alte activitati trebuie sa ti-o ocupi cu recuperari si tratamente pentru durerile de spate, nu mai esti in  locul potrivit din viata ta.

Crezi ca este inevitabil sa te confrunti cu durerile de spate – mai ales dupa ani de zile cu stil de viata sedentar si munca in fata ecranelor. Descopera cum poti sa combati aceste efecte. Si este atat de comod, pentru ca il poti avea la tine acasa!

Masatto propune NAOS

Noua colectie Masatto include variate tipuri de fotolii de masaj, iar dintre acestea nu ai cum sa nu il remarci pe NAOS. Vorbim despre diferite tipuri de sesiuni de masaj – cu functie Zero Gravity, cu incalzire, masaj 3D cu 4 role, inclusiv boxe Bluetooth stereo – toate in acelasi fotoliu integrate.

Ce este interesant de asemenea, se refera la faptul ca acest tip de fotoliu adapteaza masajul astfel incat miscarile rolelor sa atinga exact punctele specifice unde corpul este mai tensionat. In functie de inaltimea, latimea spatelui, tehnologia inteligenta si avansata integrata in fotoliul NAOS face ca mecanismul sau sa personalizeze deci miscarile si masajul.

Completeaza cu incalzirea, cea care de altfel are un efect imediat, calmeaza durerile si te face sa te simti mai confortabil ca oricand. Cine te impiedica sa iti faci somnul de frumusete stand in acest fotoliu? Dupa ce masajul viguros iti atinge spatele, la zona picioarelor exista un alt mecanism aparte. Masajul ritmic la picioare si o functie unica iti maseaza picioarele umflate si obosite. Ca si cand un maseur profesionist este exclusiv dedicat sa iti elibereze picioarele de tensiune si oboseala.

88 de perne de aer – si acesta poate fi considerat un mic secret marca NAOS. Acestea sunt dispuse pe toata suprafata fotoliului. Asta inseamna ca miscarile acestora iti vor masa inclusiv bratele si palmele. Nu poti sa spui doar ca vei fi masat din cap pana in picioare, ci ca ai parte de masaj complet, din cap pana la varful degetelor.

Iar pentru a controla totul ai panou de control pe bratul fotoliului. Tehnologie de inalta clasa, la care ai acces facil, fara prea mult efort, este un alt mod prin care NAOS iti lanseaza provocarea de a alege un fotoliu de masaj ce iti asculta dorintele, prin setarile de programe alese si te va masa pentru a te simti divin. Acum, maine si oricand ai nevoie!

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Daca esti din Bucuresti:

Str. Erou Iancu Nicolae, numar 97

Str. Costin Nenitescu, numar 14

0 Shares
You May Also Like