Modalitati flexibile de plata la studiourile de videochat

0 Shares
0
0
0

Munca la un studiou de videochat nu este usoara. De multe ori, operatoarele de videochat lucreaza si peste program, atunci cand au clienti care doresc acest lucru. Sunt insa cateva lucruri pe care trebuie sa le stii din acest punct de vedere.

Orele suplimentare sunt efectuate doar din proprie initiativa si nu reprezinta o obligatie din partea patronilor. De asemenea, munca peste program, desi poate parea costisitoare, este extrem de bine remunerata.

De aici s-a si dus vestea salariilor vehiculate in industria de videochat, care pot ajunge lejer la o mie sau doua de dolari pe luna, dupa plata tuturor taxelor si impozitelor.

Ceea ce, pentru o tanara care doreste un nivel de trai peste medie, nu este putin lucru, nu-i asa? Sa vedem insa care sunt modalitatile prin care poti ajunge sa castigi bani frumosi la videochat.

Plata la zi sau la saptamana

Printre primele lucruri pe care trebuie sa le stii daca doresti sa te angajezi la un videochat precum BeYou Studio este ca ai modalitati de plata mai mult decat flexibile. Daca doresti sa lucrezi in regim full-job, atunci poti fi platita asemenea angajatilor din alte domenii, dupa sistemul clasic, cu avans si lichidare.

Daca doresti sa ai insa acces la bani mai rapid si in mod direct, atunci poti alege plata la saptamana sau chiar la zi, asa cum se practica si in statele occidentale. Acest lucru iti ofera o mai mare libertate financiara, care nu te mai obliga sa astepti sfarsitul de luna pentru a-ti achita facturile ori pentru a merge la shopping.

De asemenea, atunci cand esti platita la zi, ai in mod direct control asupra banilor castigati, cata vreme fiecare dintre noi stie cate ore sau minute a lucrat in ziua respectiva.

Bani pentru tinuta

Un alt avantaj de care beneficiezi la BeYou Studio este acela ca poti primi bonusuri consistente, uneori chiar din primul moment al angajarii.

Din acest punct de vedere, tinerele care aleg calea videochatului pot primi bani pentru tinute, astfel incat sa arati bine in fiecare zi atat la studiou, cat si pe strada. Caci, pana la urma, vorbim despre imaginea companiei, atat intre peretii acesteia, cat si in afara lor.

Comision 80 la suta in prima luna

Iar pentru a ne face o idee cu privire la corectitudinea platii la un studiou de videochat, trebuie spus despre BeYou Studio ca poti castiga si comision de aproape 80 la suta din incasari in prima luna ca operatoare. Aceasta in conditiile in care, in mod normal, un angajat la videochat ridica frecvent un comision lunar de 50 la suta din incasari.

0 Shares
You May Also Like