Mobila din lemn masiv, noua tendință în materie de design interior. Iată de ce este o alegere mai bună și cum să ai grijă de ea!

Mobila din lemn masiv, noua tendință în materie de design interior. Iată de ce este o alegere mai bună și cum să ai grijă de ea!

0 Shares
0
0
0

Decorul interior este esențial pentru o locuință pe care să o poți numi „acasă”. Un decor potrivit te va ajuta să îți însușești spațiul și să te simți mereu confortabil. Mobila este cea mai importantă parte a decorului, având un rol atât funcțional, cât și estetic. Deoarece ocupă foarte mult spațiu și este foarte vizibilă, mobila trebuie să fie impecabilă din punct de vedere al aspectului. De aceea, este recomandată mobila creată din materiale cât mai calitative, pe care să le poți îngriji cu ușurință.

Mobila din lemn masiv, o alegere excelentă pentru casa ta

 

Când vine vorba despre funcționalitate și aspect, mobila din lemn masiv este cea mai bună opțiune pentru locuința ta. Aceasta este confecționată din materiale de calitate, iar dacă îți dorești să te bucuri de mobila ta cât mai mult timp, materialul de bază este un element crucial. 

 

Cu atât mai mult, acest tip de mobilă îi va oferi locuinței tale un aspect atemporal. Din cele mai vechi vremuri, mobila a fost cea care a conturat aspectul unei locuințe și care te ajută să îți exprimi propriul stil. Așadar, mobila din lemn masiv pentru living îți va permite să le oferi oaspeților o imagine amplă despre tine și despre spațiul tău interior, fără prea multe cuvinte. Deoarece livingul este o cameră importantă în locuința ta, și cea mai expusă, mobila de acest tip se va potrivi ca o mănușă atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Pe mobilasimex.ro poți găsi o multitudine de corpuri de mobilier din lemn masiv, pentru orice preferință, confecționate din cele mai calitative materiale.

 

Compartimentarea este esențială pentru a optimiza spațiul, iar acest material oferă oportunitatea de design inteligent, care să te ajute să organizezi toate bunurile, economisind cât mai mult spațiu. Acest criteriu este necesar pentru a avea o casă luminoasă și spațioasă. Cu atât mai mult, aspectul poate fi unul deosebit, deoarece piesele din mobilier au elemente decorative unice, care vor capta imediat atenția oaspeților, dar îți vor oferi și un spațiu sofisticat.

Cum ai grijă de mobila din lemn masiv

 

Multe persoane consideră că lemnul masiv se îngrijește cu dificultate, însă acest lucru nu este real. Lemnul masiv poate rezista foarte mult timp, dacă acorzi atenție unor detalii. Este necesar să eviți expunerea pieselor de mobilă la raze solare directe și la umiditate, deoarece aceste elemente pot schimba forma și culoarea mobilierului. De asemenea, este necesar să ștergi orice lichid vărsat cât mai repede, pentru a evita deteriorarea stratului de suprafață. Pentru a șterge praful este necesară o soluție special concepută pentru lemn, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale și curată. Cu atât mai mult, este necesar să muți periodic obiectele de decor. Anumite obiecte pot modifica structura exterioară a mobilierului, precum cele confecționate din plastic. Dacă alegi, totuși, să le lași pe această mobilă, asigură-te că vor fi mutate din când în când. 

 

Dacă îți dorești un aspect sofisticat pentru locuința ta, mobila din lemn masiv poate fi o alegere excelentă. Respectând anumite detalii de întreținere, piesele de mobilier își vor păstra aspectul impecabil pentru zeci de ani, iar spațiul tău va deveni unul atemporal, de care te vei putea bucura o perioadă îndelungată.

 

Sursa foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like