La ce trebuie sa fiti atenti cand cumparati o locuinta?

0 Shares
0
0
0

Cumpararea unei locuinte este una dintre cele mai importante decizii si, probabil, principala investitie in viata majoritatii oamenilor si, cu toate acestea, se fac frecvent aceleasi greseli. Cumpararea unei locuinte inseamna a depune un efort economic mare si, uneori, te angajezi pentru cea mai mare parte a vietii tale.

Dupa ani de criza, piata imobiliara respira. De fapt, in ultimii ani, s-a inregistrat o redresare a vanzarilor, iar bancile au inceput sa imprumuturi celor care isi doresc o locuinta. Cei care cauta apartamente de vanzare Militari, ar fi indicat sa se informeze foarte bine inainte de a cumpara o locuinta, pentru ca mai apoi sa nu regrete alegerea facuta.

Au existat multe cazuri in care oamenii si-au cumparat o locuinta fara a analiza anumite aspecte, iar apoi au regretat alegerea facuta. Descoperiti cu idealist ce trebuie sa verificati pentru a evita greselile mortale:

  1. Stabiliti zona in care doriti sa locuiti

Daca doriti sa va cumparati un apartament in Bucuresti, atunci puteti cauta cele mai atractive oferte pentru apartamente de vanzare Militari. Militari Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zona de vest a capitalei, si indeplineste toate conditiile necesare pentru ca rezidentii sai sa se poata bucura de un grad ridicat de confort.

Accesul rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, existenta scolilor si a gradinitelor in apropierea locuintei, existenta farmaciilor si a spitalelor in apropiere, plus o infrastructura moderna, apropierea de diferite centre comerciale importante plus multe alte facilitati, fac din Militari Residence, un complex rezidential in care merita sa va mutati.

  1. Luati in calcul ipoteca

O mare greseala pe care o comit toti cei care isi doresc o locuinta noua este aceea ca nu iau in caclcul ipoteca, care implica si cheltuieli si impozite.

Impozitul ipotecar reprezinta un anumit procent din valoarea imprumutului, fara a uita ca multe banci doresc o asigurare ipotecara, care este utilizata pentru a proteja impotriva riscurilor precum pierderea locului de munca sau moartea contractantului. Este utila o asfel de asigurare, dar costa si nu putin.

  1. Durata creditului ipotecar

Persoanele care se imprumuta de la banca pentru a-si cumpara o locuinta noua, aleg varianta unui credit ipotecar pe o perioada de timp cat mai indelungata, pentru ca astfel rata lunara va fi mai mica.

Ce nu stiu insa cei care opteaza pentru un asemenea credit atunci cand cumpara apartamente Militari Residence, este faptul ca imprumuturile peste 25 de ani sunt este convenabil. Probabil va intrebati si de ce, asa ca iata raspunsul: prin calcularea tuturor intereselor, casa devine prea scumpa.

  1. Adesea cumparatorul pierde simtul a ceea ce inseamna scump sau ieftin . Cautati informatii statistice si comparati preturile pietei. Informatiile pot fi gasite in mai multe moduri, de la agentia teritoriala pana la rapoartele Bancii Italiei, dar si prin portalurile imobiliare.
  2. Cereti garantii parintilor, prietenilor sau rudelor. Cei care decid sa cumpere o casa ar trebui sa-si asume responsabilitatea. Daca situatia se complica, ei care au cerut garantii vor trage alte persoane in problemele lor. Daca nu va permite casa acum, nu o cumparati.
  3. Multi cumpara o casa crezand ca preturile cresc mereu. Ultimele experiente ne-au invatat ca casele nu cresc intotdeauna in valoare, dar se pare ca nu toata lumea vrea sa o inteleaga.
  4. Nu negociati pretul pana la sfarsit, iar aceasta este o mare greseala. Multi cumparatori potentiali renunta sa cumpere unele proprietati deoarece considera ca nu pot negocia cu privire la pret. Pregatiti-va sa faceti negocieri si sa aveti intotdeauna disponibila o oferta contrara, dar intotdeauna dupa ce ati luat in calcul bugetul dvs. dar si alti factori.

Daca bugetul dvs. este de 80 de mii de euro, de exemplu, nu va deplasati de acolo. Daca nu este suficient pentru a cumpara locuinta care va place, cel mai probabil locuinta respectiva nu vi se potriveste si nu este ideala pentru dvs.

  1. Ganditi rational

Uneori cumpararea unei locuinte este o decizie mai emotionala decat una rationala, iar achizitia este apoi gresita. Daca va simtiti obositi sau nemotivati dupa luni de cercetare, va fi mai usor sa decideti gresit. Luati-va un timp pentru a reflecta.

  1. Cumpararea unei case nu este ca si cum ai cumpara o masina. Este o decizie care poate avea repercusiuni in urmatorii treizeci de ani, un interval de timp in care se poate intampla orice: nasteri, decese, divorturi, oportunitati de munca in alte state sau in alte orase.

Acestea sunt asadar cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunoasteti si pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care intentionati sa cautati cele mai potrivite apartamente de vanzare Militari.

Cunoscand si respectand toate detaliile amintite in randurile de mai sus, sansele de a face intr-un final cea mai buna alegere cresc considerabil. Daca nu veti tine cont de aceste detalii, exista posibilitatea de a face o alegere gresita.

0 Shares
You May Also Like

Ce este arhitectura palladiana?

Arhitectura palladiana este un stil european de arhitectura derivat si inspirat de designurile arhitectului venetian Andrea Palladio (1508-1580).…