La ce sa te astepti atunci cand alegi cazarea in regim hotelier?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care nu au auzit inca de acest trend, trebuie mentionat ca acest tip de cazare implica inchirierea unui apartament obisnuit pe perioade care incep de la o noapte si se lungesc in functie de nevoile fiecaruia.

Unitatile de cazare in regim hotelier pot fi apartamante cu 1, 2 sau 3 camere sau tip garsoniera. De obicei, acestea sunt pozitionate in apropierea punctelor de interes precum aeroporturi, gari, autogari, centrul orasului, atractii turistice importante sau zone intens frecventate.

Cel mai adesea acest tip de cazare este accesat de oamenii de afaceri care sunt pusi in situatia de a petrece una sau mai multe zile in capitala sau de turistii care au nevoie de cazare pentru vacanta.

Ofertele de cazare in regim hotelier Bucuresti s-au extins tot mai mult in ultima vreme datorita cererii mari de pe piata si mai ales, beneficiilor pe care le ofera. Uite mai jos numai cateva dintre avantajele de care de bucuri atunci cand optezi pentru aceasta modalitate de cazare.

Preturi rezonabile si pozitionare buna

Fara doar si poate, preturile sunt mai mici decat la hoteluri sau la pensiuni, iar asta se resimte mai ales in cazul grupurilor, deoarece tarifele sunt de neclintit pe intregul imobil, indiferent de numarul persoanelor care urmeaza sa se cazeze.

Cat priveste pozitionarea, aceste unitati de cazare sunt situate de obicei in zone de interes ale oraselor, in cartiere unde locuiesc oameni cu venituri medii – mari, unde nu exista alte alternative pentru turisti sau preturile sunt prea piperate.

Intimitate, liniste si confort sporit

Fiind complet mobilate si utilate potrivit nevoilor de zi cu zi, aceste unitati de cazare ofera acel sentiment de acasa care ii lipseste oricarui hotel. Vei avea senzatia ca esti in vizita la un prieten, cu exceptia faptului ca nimeni nu te va deranja, nimeni nu iti va contoriza plecarile si venirile. Alfel spus, vei avea parte din plin de liniste si intimitate.

Libertate

Aceasta este inca unul dintre motivele pentru care tot mai multi romani prefera aceasta modalitate de cazare in locul hotelurilor sau pensiunilor. Este adevarat ca acesta din urma dispun de cele mai multe ori de un restaurant, insa atunci cand este vorba despre o familie sau un grup mare de prieteni, folosirea bucatariei pentru pregatirea mesei poate fi nu doar o metoda mai ieftina, ci si distractiva.

Sevicii complete

Companiile care se ocupa cu inchirierea apartamentelor in regim hotelier Bucuresti sunt mereu atente la modul in care acestea arata, mai ales din punct de vedere al igienei. In functie de perioada inchiriata, clientii pot beneficia si de servicii de curatenie, de dotari suplimentare cu lenjerie, prosoape si alte obiecte de care vor avea nevoie.

Siguranta

Un alt avantaj de care se bucura cei care aleg aceasta varianta este siguranta. Asta pentru ca majoritatea imobilelor puse la dispozitie de exemplu de apartamente-regimhotelier.ro sunt situate in zone centrale, departe de cartierele cu un renume indoielnic.

Cei interesati pot opta intre o varietate de zone accesibile precum, Piata Alba Iulia, Mihai Eminescu, Piata Muncii, Piata Unirii, Bulevardele Decebal, Barbu Vacarescu, Corneliu Coposu, Dimitrie Pompeiu etc.

Apartamentele si garsonierele date spre inchiriere sunt situate de regula in blocuri noi, deci reusesc sa ofere un nivel satisfacator de siguranta. Unele sunt dotate cu camere de supraveghere video, ceea ce ofera un plus de liniste oaspetilor.

Astfel, oricare ar fi scopul calatoriei, cazarea in regim hotelier cucereste un public tot mai larg datorita avantajelor cu care vine la pachet. Cei care doresc sa beneficieze de preturi corecte, indiferent ca este vorba despre o garsoniera sau despre un apartament, sunt asteptati in cadrul paginii apartamente-regimhotelier.ro pentru servicii de top.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…