La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi un apartament?

La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi un apartament?

0 Shares
0
0
0

Cand iti doresti o locuinta, trebuie sa ai in vedere 3 aspecte importante si anume:

– Buget

– Locatie

– Confort

Bugetul iti va oferi posibilitatea sa alegi si doar in functie de acesta poati opta pentru locuinte mai mari, sau mai mici, intr-o zona mai buna sau intr-una mai indepartata de centrul orasului in care locuiesti.

Locatia este ceea ce cauta marea majoritate a populatiei cand opteaza pentru cumpararea unei locuinte. Exista persoane ce isi doresc ca locuinta lor sa fie mai indepartata de agitatia orasului dar de asemenea exista si oameni ce isi doresc sa aiba la indemana magazine, cafenele si alte obiective de interes public.

Confort este dat de ceea ce ofera locuinta cumparata. Confort poate inseamna si suprafata unui apartament… unii prefera ceva mic, altii vor ceva larg, spatios, generos. Confortul este dat de asemenea si de atribuirea anumitor factori precum: daca este sau nu decomandata locuinta, daca are finisaje sau nu, materialele din care este facuta constructia, incalzire etc…

Apartamentele sunt printre primele optiuni ale unei persoane ce dispune de un buget rezonabil pentru achizitionarea unei locuinte. Marea majoritate a persoanelor aleg apartamente cu 3 camere (apartamente de vanzare cu 3 camere Craiova) pentru ca acestea ofera un spatiu generos de locuit, dar sunt si persoane ce isi doresc ceva mai mic cum ar fi o garsoniera. De regula persoanele ce aleg apartamente cu 3 camere sunt cele ce au sau doresc sa iti intemeieze o familie si automat sa aiba si un copil…

De ce apartament cu 3 camere?

Este tipul de locuinta ce ofera un spatiu mare de locuit si in totala intimitate. Avantajul unu trai la apartament sunt: costul utilitatilor este mai mic decat costurile utilitatilor unei case pe pamant, locatia apartamentelor de regula este una foarte buna, fiind aproape sau chiar in centrul oraselor, ingrijirea locuintei se executa rapid si plus de asta, socializarea este mai buna, ai vecini peste tot si te vei putea bucura de prezenta lor ori de cate ori iesi din casa. In ziua de azi, se construiesc blocuri in zone rezidentiale dispuse cu bariere si care ofera o siguranta locatarilor, spatii de joaca pentru cei mici cat si alte beneficii.

Cat costa?

In functie de orasul in care locuiesti sau vrei sa iti cumperi un apartament, difera si pretul. In orice caz, pretul unui apartament este mai mic decat constructia unei case, ceea ce le face mai usor de cumparat, fara prea multe batai de cap sau timp indelungat de asteptare.

Daca esti in cautarea unei locuinte pentru tine si familia ta, alege sa cumperi apartament de vanzare 3 camere Craiova! Vei face o buna investitie pe termen lung si de asemenea vei beneficia de un confort sporit, intimitate si un spatiu generos. Parcare, spatii comune amenajate cat si multe alte beneficii, le vei gasi doar la president residence Craiova! Alege calitatea, alege o casa pentru o viata, alege sa te simti bine in locuinta ta si ofera-ti clipe de relaxare zi si noapte… ACASA!

Iata alte detalii la care sa fii atent atunci cand iti cumperi un apartament

Care este cantitatea de trafic de trecere – va fi zgomotos la ora de varf? Zgomotul va va afecta stilul de viata? Este o idee buna sa aranjati o inspectie a cladirii in timpul serii sau in timpul orelor de varf, inainte de a fi de acord cu achizitia. – Acum am un apartament langa un bar non-stop si, din cand in cand, oamenii se imbata noaptea si fac mult zgomot.

Cat de vechie este cladirea? Ar trebui sa luati in considerare vechimea cladirii. Este posibil ca instalatiile sa necesite reparatii sau inlocuire? Va recomandam sa obtineti un raport de arhitect sau ingineri despre cladire inainte de a decide sa cumparati.

Care sunt masurile de securitate, de exemplu, poate intra cineva in cladire? Exista camere de securitate?

Are balcon, astfel incat sa va puteti bucura de vedere sau de soarele dupa-amiezii? Sau sunteti blocat de alte cladiri sau va confruntati cu un drum gresit pentru soare?

Care sunt taxele de intretinere? Multi oameni nu se gandesc la acest aspect atunci cand cumpara un apartament nou. Ei vor acoperi, in general, impozitul municipal, impozitul pe proprietate, impozitul de evaluare, taxele pentru apa, taxele obisnuite pentru electricitate, taxele pentru lift si taxele pentru ajutorul angajat, cum ar fi curatarea gunoiului si securitatea. Aflati cat este taxa de intretinere. De exemplu, taxele de parcare pot fi separate.

Daca aveti o masina, aceasta trebuie sa fie o intrebare importanta de pus. Va fi asigurata parcarea si trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta? Verificati cu vanzatorul apartamentului daca slotul sau de parcare va va fi pus la dispozitie. Daca proprietarul dvs. anterior nu avea un vehicul, discutati cu secretarul societatii si cereti un loc de parcare.

0 Shares
You May Also Like