Îți dorești o cameră de zi cu aspect inedit? TOP 3 elemente aparte pe care le poți introduce în decorul interior

0 Shares
0
0
0

 

Cauți să-ți faci camera de zi să iasă în evidență? V-ați gândit să adăugați câteva elemente de decor unice care vă vor impresiona prietenii și familia? De la șeminee electrice, până la măslini în ghiveci, există o mulțime de elemente neobișnuite pe care le puteți introduce în camera dvs. de zi pentru a crea o atmosferă unică. În acest articol, vom explora cele mai importante trei elemente neobișnuite pe care le puteți folosi pentru a da o notă specială sufrageriei dvs.

 

I. Șeminee electrice

Șemineele electrice devin din ce în ce mai populare datorită confortului și stilului lor. Acestea oferă toată plăcerea de a avea un șemineu adevărat, fără mizeria sau complicațiile pe care le presupun sobele cu lemne și coșurile de fum. Nu numai că șemineele electrice arată grozav, dar sunt disponibile în multe stiluri și forme diferite, astfel încât să puteți găsi unul care se potrivește perfect cu estetica camerei dvs. de zi. Spre exemplu, la Gaftos.ro găsești o gamă de șeminee electrice care îți va întrece așteptările prin designul aparte. În plus, acestea oferă căldura atât de necesară în timpul nopților reci de iarnă și cresc automat gradul de coziness al unei încăperi!

 

II. Un măslin în ghiveci

Adăugarea unui măslin în ghiveci este o modalitate ideală de a aduce un aer de farmec mediteranean în casa ta, introducând în același timp puțină viață în spațiu! Măslinii necesită puțină întreținere, au nevoie de puțină apă și pot trăi în interior ani de zile dacă sunt îngrijiți corespunzător. Ei adaugă atât valoare estetică, cât și constituie un subiect de conversație grozav atunci când vin oaspeții. Puteți alege între pomi artificiali sau adevărați, în funcție de cât timp doriți să dedicați întreținerii lor – în orice caz, cu siguranță vor avea un impact plăcut!

 

III. Un telescop pentru observarea stelelor

Cu un telescop acasă, poți să uiți să mai ieși în fiecare seară afară doar pentru a observa stelele! Telescoapele sunt perfecte pentru astronomii amatori care doresc să admire stelele din propria casă – este, de asemenea, o distracție excelentă pentru copiii care ar putea fi interesați să învețe mai multe despre spațiul cosmic! Există tot felul de dimensiuni și modele, așa că veți găsi cu siguranță ceva potrivit, indiferent cât de mic (sau mare) ar fi bugetul dumneavoastră!

 

Prin introducerea șemineelor electrice, a măslinilor în ghiveci și a telescoapelor în decorul sufrageriei tale, îi poți transforma cu ușurință aspectul și atmosfera în ceva cu adevărat unic și special! Fie că este vorba de crearea unor nopți de iarnă confortabile lângă șemineu sau de introducerea a mai multă culoare cu un copac mic și verde – aceste elemente neobișnuite vor garanta că toată lumea se va simți confortabil venind la tine! Așa că de ce să nu mergeți mai departe și să încercați să introduceți elementul menționat mai sus care se potrivește cel mai bine cu personalitatea camerei sau, de ce nu, pe toate trei!

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

0 Shares
You May Also Like