iPad Pro - cea mai noua tableta Apple

iPad Pro – cea mai noua tableta Apple

0 Shares
0
0
0

Toamna este anotimpul surprizelor la Apple, datorita celor doua telefoane lansate, respectiv iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cat si a tabletei iPad Pro.

Daca nu puteti alege intre un nou iPhone si un iPad, va puteti repara vechiul iPhone, chiar daca aveti nevoie de inlocuire display iPhone, pentru a investi banii de care dispuneti intr-un iPad Pro.

Fiind unul dintre cele mai asteptate produse Apple din anul 2015, iPad Pro nu ne dezamageste, gratie specificatiilor sale. Astfel, este cel mai rapid iPad de pana acum, care vine cu un ecran de 12,9 inci cu 5,6 milioane de pixeli. Numarul de pixeli este mai mare chiar si decat cel oferit de ecranul MacBook Pro Retina.

De asemenea, iPad Pro se remarca si prin cipul Apple A9X, care se evidentiaza prin performante ridicate, superioare cipului Apple A8X din iPad Air 2. Autonomia oferita este de 10 ore, iar in ceea ce priveste sunetul, se remarca printr-un sistem cu 4 difuzoare, de o calitate superioara, oferind o performanta mai ridicata decat difuzoarele din iPad Air 2.

O alta caracteristica interesanta a noii tablete Apple consta in tastatura inteligenta, care este asemanatoare cu cea disponibila pentru Microsoft Surface Pro. Tastatura va utiliza un connector al tabletei, care poarta numele de Smart Connecter, care are rolul de a trasmite energia si datele necesare.

Inedit la aceasta tableta este stylus-ul inteligent numit “Apple Pencil”, care este o modalitate alternativa degetului de interactionare cu tableta. Pentru a asigura o utilizare cat mai confortabila, Apple colaboreaza cu Microsoft, care a actualizat aplicatiile suitei Office pentru a permite utilizatorilor sa efectueze adnotari prin utilizarea stylus-ului.

Adob a creat, de asemenea, aplicatii pentru iPad, precum Photoshop Fix, pentru editare foto, desen si text, printre altele. Un alt partener al companiei americane a creat aplicatia “3D4Medical”, care are rolul de a imbunatati modul de comunicare dintre medici si pacienti.

iPad Pro nu isi dezamageste utilizatorii nici la capitolul camerei, deoarece este echipat cu o camera iSight de 8 megapixeli. Pretul pentru aceasta tableta va porni de la 799 de dolari in cazul versiunii de 32GB si va ajunge la 1079 de dolari in cazul versiunii de 128 GB Wi-Fi +LTE. Pentru a cumpara tastatura inteligenta, clientii vor achita 169 de dolari, in timp ce pentru Apple Pencil vor plati 99 de dolari.

Romanii se vor putea alatura utilizatorilor din intreaga lume care vor folosi aceasta tableta performanta. Se remarca prin functii multiple, care reusesc sa ii multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre utilizatori.

Daca nu sunteti inca convinsi ca este momentul sa achizitionati un iPad Pro, mai aveti timp sa va hotarati, pana cand va fi disponibila in magazinele din Romania. Atat magazinele care comercializeaza produsele Apple, cat si cele dedicate serviciilor de inlocuire display iPhone, dupa cum se poate poate observa si prin accesarea website-ului www.servicegsm.ro, sunt in numar tot mai mare.   Astfel, va fi usor sa gasiti magazinul potrivit, pentru a cumpara cea mai noua tableta Apple si a beneficia de functiile sale moderne.

0 Shares
You May Also Like