Inlocuire display iPhone – ce faci cand ai spart ecranul

Inlocuire display iPhone – ce faci cand ai spart ecranul

0 Shares
0
0
0

Tocmai ai reusit sa spargi ecranul iPhone-ului? Desi ti-a scapat din mana, display-ul functioneaza, la fel si touchscreen-ul, desi ecranul este crapat? Ce iti ramane de facut vei afla in continuare.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici daca asigurarea telefonului acopera costurile de inlocuire a ecranului si in ce conditii face acest lucru. Asta daca telefonul iti este asigurat. Daca nu, singura varianta este sa faci reparatia pe cont propriu, din buzunarul tau.

Pana gasesti varianta potrivita de reparatie a telefonului recomandat este sa nu il mai folosesti. Foloseste-te de un telefon vechi pe care il ai de rezerva pana reusesti sa inlocuiesti ecranul acestuia, pentru ca exista numeroase riscuri la care te poti expune tu sau poti expune telefonul daca il folosesti cu ecranul crapat sau spart. Niciodata nu stii cum intr-un moment de neatentie ajungi sa il distrugi definitiv. Nu ai un telefon vechi de rezerva? Intreaba-ti prietenii sau rudele, sigur se gaseste printr-un sertar uitat un telefon si pentru tine.

Ai hotarat ca vrei sa inlocuiesti ecranul spart pentru ca nu vrei sa alegi optiunea de schimbare a telefonului pe care il ai cu unul nou? Exista numeroase solutii din care poti alege. Una dintre ele este inlocuirea ecranului acasa, insa acest lucru nu este deloc de dorit, pentru ca neavand experienta este posibil sa produci mai multe daune decat exista deja. Da, aceasta este una dintre variantele ieftine, pentru ca trebuie doar sa achizitionezi un kit pentru inlocuirea display-ului, insa este nevoie de informare multa si pe langa aceasta de indemanare si de experienta in inlocuire display iPhone pentru a fi sigur ca vei obtine rezultatele dorite. Desi sentimentul realizarii pe cont propriu in cazul reusitei este unic, pentru linistea ta si pentru garantia ca vei avea un telefon 100% functional este indicat sa mergi la un service specializat in care un tehnician te poate ajuta rapid si eficient.

Daca vrei sa trimiti telefonul la reprezentanta Apple, atunci asteapta-te sa platesti mai mult. Este stiut faptul ca intotdeauna centrele oficiale de reparatii ale diverselor marci de telefoane sunt cele mai scumpe. Varianta de mijloc ramane cea mai eficienta din acest punct de vedere. La un service de reparatii telefoane vei gasi solutia de care ai nevoie. Cum? De telefonul tau se vor ocupa specialisti in astfel de reparatii care au experienta in reparatiile iPhone, iar costurile nu vor fi atat de mari ca la reprezentanta, dar nici la fel de mici ca si cum ai face tu treaba acasa.

Daca nu vrei sa mai repari telefonul, varianta care ramane este vanzarea lui. Exista centre care cumpara astfel de telefoane deteriorate, insa gandeste-te bine daca vrei sa faci acest lucru. Este posibil ca prin inlocuirea ecranului sa redai telefonului valoarea pe care o are si daca vrei neaparat inlocuirea lui poti face asta dupa reparatie, pentru ca vei avea mai multe avantaje in acest fel. Nu uita doar ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a face alegerea potrivita.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…