Invitatii pentru un botez deosebit

0 Shares
0
0
0

Botezul este o petrecere foarte importanta si marcheaza un eveniment minunat din viata oricarui parinte. Venirea pe lume a unui copil este o bucurie, asadar merita sa o tratezi ca atare. De la alegerea bisericii, a restaurantului, a marturiilor, meniului si nu in ultimul rand a invitatiilor – totul trebuie sa fie perfect! Nu in deosebi pentru a-ti multimi invitatii, ci pentru a-i oferi copilului prilejul de a se bucura de un astfel de eveniment peste cativa ani. Online, poti comanda invitatii pentru un botez deosebit.

Pe site-ul invitatii-botez.ro ai la dispozitie o gama variata de invitatii, cu noi modele speciale. Acestea sunt disponibile pentru fetite si baietei, fiecare continand elementele corespunzatoare. Invitatiile sunt confectionate din materiale de inalta calitate, cu un design potrivit pentru o astfel de petrecere.

Poti descoperi online toate modelele disponibile, poti alege textul si daca ajungi la momentul potrivit poti beneficia si de reduceri. Fiecare invitatie poate fi vizualizata cu toate elementele pe care le contine, astfel incat parintii sa aleaga ceva potrivit.

Modelele standard pot fi personalizate dupa bunul plac, cu orice informatie ai nevoie. De la detalii despre eveniment, pana la detalii despre bebelus, parinti, nasi sau mosi, citate sau alte jocuri de cuvinte, toate se pot afla pe invitatia botezului. Aceste invitatii botez au un material de calitate superioara, ceea ce iti permite sa le pastrezi cat mai mult timp. Astfel, te poti bucura si poti pastra vie aceasta amintire o perioada indelungata.

Atentie la fiecare detaliu expus

Design-ul pe care il gasesti este unul elegant, pe alocuri haios, dar cu foarte multa atentie la orice detaliu. Fonturile folosite pentru numele copilului, dar si pentru restul textului este ales in concordanta cu intregul aspect al invitatiei. Cu alte cuvinte, totul se concepe in asa fel incat invitatia pentru botezul copilului tau sa fie una perfecta.

Poti cauta in functie de modelul solicitat, respectiv pentru baietei sau pentru fetite. Fiecare dintre acestea foloseste fie animalute din desene animate, personaje cunoscute, masini sau castel cu printese pentru ca totul sa fie orientat catre cel mic. Cei ce vor fi invitati la petrecerea copilului tau se vor bucura cu siguranta de modul in care le-a fost solicitata prezenta.

Atat design-ul invitatiilor, cat si plicul sau cutia unde sunt pozitionate sunt diferite si extrem de frumoase. In pretul fiecarei invitatii este inclusa tiparirea, plicul, dar si montajul pentru un aspect deosebit.

Plicuri pentru bani personalizabile

Tot pe site-ul invitatii-botez.ro ai la dispozitie si plicuri pentru bani botez care pot fi personalizate. Acestea contin de asemenea, modele pentru fetite si baietei. Le poti pozitiona fie in dreptul fiecarui invitat, fie pe masa amenajata pentru parinti si nasi. In functie de ceea ce iti doresti, pe site ai ocazia de a alege din multiple modele.

Ofera-i copilului tau o petrecere reusite si de neuitat! Nu uita ca totul incepe cu invitatiile, iar daca acestora le este acordata suficienta atentie, cu siguranta vei fi riguros si cu meniul, restaurantul si zona de divertisment.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…