Inițiază-te în lumea comerțului electronic cu easyCart

Inițiază-te în lumea comerțului electronic cu easyCart

0 Shares
0
0
0

Comerțul online capătă este tot mai popular de la un an la altul, ceea ce face ca numeroși antreprenori să își facă business-urile cât mai prezente pe acest canal. Să îți vinzi produsele sau serviciile online poate deveni asul tău din mânecă cu ajutorul căruia să îți depășești concurența, trebuie doar să știi cum să îl folosești pentru a te bucura de un raport cost-beneficii cu adevărat avantajos.

Lasă-te pe mâinile specialiștilor easyCart dacă vrei să ai garanția unor rezultate excelente într-un timp scurt și cu minim de efort. Descoperă care este pretul pentru realizare magazin online cu easyCart și urmează acum procedurile pentru a-l putea pune în funcțiune cât mai repede!

Cine poate solicita o ofertă pentru creare magazin online cu easyCart?

Serviciile easyCart au fost dezvoltate pentru toți cei care își doresc să descopere avantajele deținerii unui magazin online. Dacă ai o afacere pe care vrei să o extinzi, acestea sunt soluția optimă la care poți apela fără să fie necesare investiții prea mari. Oricare ar fi domeniul afacerii tale, stadiul în care te afli sau obiectivele pe care le ai, simplul fapt că devii prezent în mediul digital reprezintă un pas important pe care îl faci spre creștere și dezvoltare.

Dacă detaliile tehnice și birocratice din spatele creării magazinului erau motivele care te-au împiedicat până acum să îl faci, easyCart te ajută să treci ușor peste acest obstacol și să te bucuri cât mai curând de primele rezultate. Procedura pe care trebuie să o parcurgi pentru a beneficia de aceste servicii a fost cu mult simplificată în așa fel încât orice obstacol să fie eliminat din calea ta și să poți începe să vinzi online.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să beneficiezi de serviciile easyCart?

Dacă vrei să testezi eficiența site-urilor de vânzări create de specialiștii easyCart, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma și să îți configurezi abonamentul după propriile cerințe. Transmite solicitarea și vei fi contactat în cel mult 24 de ore pentru a stabili toate detaliile și a începe demersurile de realizare și lansare a magazinului online.

Procesul durează până la două săptămâni, timp în care vor fi implementate toate instrumentele de care ai nevoie, iar imediat după îl vei putea inaugura, rezultatul fiind un magazin la cheie care îți va genera în scurt timp primele vânzări.

Descoperă abonamentele dezvoltate special pentru tine

Și din punct de vedere financiar, totul este configurat în avantajul tău, iar pachetul standard pornește de la 24 de euro lunar și include tot ce ai nevoie pentru a începe să vinzi online. Este varianta optimă pentru toate afacerile mici sau la început de drum care vor să teste eficiența pieței online și compatibilitatea acesteia. Pornind de la acest prag inițial, vei putea să upgradezi pachetele în funcție de nevoile tale curente.

Pachetul avansat aduce aplicații, funcții și integrări pentru marketing și vânzări care cresc performanța magazinului, fiind perfect pentru acele afaceri care vor să îți eficientizeze eforturile de marketing și să scaleze vânzările. Dacă îți dorești să plusezi și mai mult și să obții serviciile propriei echipe de marketing și vânzări, pachetul profesional de upgrade-uri este alegerea ideală pentru tine.

Nu în ultimul rând, poți opta pentru upgrade-urile premium oferite de easyCart care îți oferă tot suportul de care ai nevoie pentru a-ți transforma afacerea într-un brand cu o prezență puternică în online. Îți oferă nivelul maxim de personalizare de care poți beneficia, plus multe alte instrumente de care poți beneficia pentru a-ți facilita drumul spre succes prin intermediul noului tău magazin online.

Fă un pas semnificativ pentru dezvoltarea afacerii tale cu easyCart!

0 Shares
You May Also Like