Inchiriere generator electric de curent alternativ

Inchiriere generator electric de curent alternativ

0 Shares
0
0
0

Firma italiana Imer, firma cu renume in ceea ce priveste realizarea de echipamente destinate in special santierelor de constructii, ofera generatoare electrice trifazice pe care le puteti fie achizitiona, fie inchiria de la Italia Star.

Se caracterizeaza prin faptul ca sunt robuste, eficiente si fiabile, adaptandu-se unei game variate de sarcini in medii dintre cele mai diferite, chiar si medii care au conditii extreme,pulberi in suspensie, temperature ridicate sau foarte scazute, umiditatea relative a aerului foarte mare sau dimpotriva, la limita inferioara.

Generatoare electrice de inchiriat sunt motorizate in 4 timpi, functionand pe benzina sau diesel, racite cu aer, generatoare capabile sa dezvolte maxim de putere in regim de exploatare intens si in conditii de maxima fiabilitate, siguranta si eficienta.

Generatoare de inchiriat furnizate de Italia Star sunt eficiente, in special datorita motorizarii asigurate de firma japoneza Subaru, avand motoare de ultima generatie cu tehnologie OHV sau OHC, ceea ce permite, chiar si in conditii de lucru extreme o functionare corespunzatoare din punctul de vedere al eficientei si securitatii in exploatare.

Generatoarele electrice comercializate de Italia Star,pentru a veni in sprijinul clientilor, si mai ales pentru a se plia cat mai fidel pe nevoile acestora, ofera posibilitatea de dotare a generatorului electric cu o gama variata de dimensiuni de rezervoare de combustibil, asigurand fie autonomie mare, fie dimensiuni compacte.

Tampoanele pentru amortizarea trepidatiilor cu care este dotatacest generator electric trifazat, au menirea de a reduce uzura inerenta a cadrului, diminueaza zgomotul si maresc durata de viata a echipamentului.

Piesele de schimb si consumabilele reprezinta un avantaj major, acestea avand cel mai bun raport calitate/pret, asigura un numar mare de ore de functionare intre interventiile de mentenanta.

Pentru inchiriere generator electric trifazic, Italia Star ofera consultanta, piese de schimb, service garantie si post-garantie, precum si instruirea operatorilor, oferind clientilor pachete complete (echipament + servicii).

Pentru echipamentele comercializate prin Italia Star, firma ofera punere in functiunea acestora, la cererea clientului.

In ceea ce priveste conditiile de inchiriere generatoare, aceste detalii se pot obtine luand contact cu  specialistii firmei utilizand oricare dintre metodele specificate pe site. Daca pe durata de inchiriere generator clientul decide achizitia generatorului inchiriat, poate sa obtina o reducere a pretului echipamentului in functie de durata inchirierii acestuia.

Rezervorul dispune de o varietate de marimi.

In momentul achizitiei echipamentului, firma noastra ofera punerea in functiune, instruirea personalului deservent si consultanta de specialitate.

Atentia cu care a fost proiectat si construit acest echipament asigura respectarea celor mai severe norme de calitate si siguranta aflate in vigoare.

0 Shares
You May Also Like