În vacanta pe 4 roti! Descoperă ACUM lucrurile care te pregătești de un concediu perfect cu mașina

0 Shares
0
0
0

 

Perioada călduroasă se apropie mai repede decât ți-ai imaginat și este timpul să îți pregătești mașina pentru călătoriile și aventurile care urmează. Siguranța și confortul sunt doua principii importante pe care ar trebui să le iei în calcul înainte de a pleca într-o călătorie cu mașina. Astfel mașina ta trebuie pregătită atât în exterior, cât și în interior pentru lunile călduroase. Dacă vrei să afli câteva sfaturi care te vor ajuta să îți pregătești autovehiculul pentru vacanțele din această vară, citește în continuare acest articol.

 

Iată 4 lucruri care NU trebuie să lipsească din mașină ta în această vară

 

Anvelopele de vară

Imediat ce s-a încheiat sezonul rece, ia în considerare trecerea la anvelope de vară. Acestea sunt special concepute pentru temperaturi mai ridicate și oferă o tracțiune mai bună pe drumuri uscate și umede. De asemenea, ele au un amestec de cauciuc mai moale care ajută la îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și la scăderea rezistenței de rulare. Acest lucru te poate ajuta să economisești bani pe combustibil și să faci că mașina ta să funcționeze la cele mai înalte standarde. Optează pentru anvelope de vară de pe Altex.ro, magazinul de specialitate care aduce mai aproape de tine o gamă variată de produse la prețuri avantajoase.

 

Frigider auto

Un accesoriu excelent pentru vară este un frigider auto. Acesta este un aparat frigorific portabil care poate fi conectat la bricheta mașinii sau la priza pentru accesorii. Fie că vrei să pleci la un picnic sau într-o călătorie lungă frigiderul auto este ideal deoarece păstrează reci băuturile și gustările. El constituie, de asemenea și un bun spațiu de depozitare pentru alimente și este suficient de subțire și fiabil, astfel încât accesul la produsele din interior să se facă rapid și ușor.

 

Suport de bicicletă

Dacă ești pasionat de ciclism, un suport de biciclete pentru mașină este un alt accesoriu foarte util pentru lunile de vară. Acestea se atașează pe acoperiș, pe portbagaj sau pe cârligul mașinii și îți permite să îți transporți bicicleta în siguranță și cu ușurință. Suportul de bicicletă este ideal pentru escapadele de weekend sau pentru excursiile de o zi la munte.

 

Cutii portbagaj

Vara este o perioadă excelentă pentru a pleca la drum și a explora locuri noi. Bagajele pot fi numeroase dacă ai o familie mare sau dacă vrei să pleci pentru o perioada mai lungă de timp. Uneori, oricât ai încerca să nu depășești limita de spațiu pe care portbagajul mașinii tale o oferă, devine uneori imposibil să o respecți. O cutie de portbagaj poate salva situația și te poate scuti de mult stres.

 

Oricare din sfaturile de mai sus te vor ajuta să ai parte de un concediu extraordinar. Pregătește-te de aventurile care urmează și pornește la drum cu o mașină pregătită pentru vară.

Sursa foto: Pexels.com

 

 

0 Shares
You May Also Like