Idei pentru a va decora gradina casei de Craciun

Idei pentru a va decora gradina casei de Craciun

0 Shares
0
0
0

In timpul sezonului de Craciun totul la domiciliu dobandeste o culoare speciala si decorare. Astazi va propunem sa o extindeti dincolo de usile casei dvs., astfel incat gradina sau intrarea sa faca parte, de asemenea, din estetica festiva.

Detalii de iluminat

Umple cateva borcane de sticla limpede (nu foarte mare) cu sare si apoi adauga afine deshidratate, proaspete sau artificiale dupa cum preferi, si pune in centru o lumanare scufundata in sare. Impodobiti baza exterioara a borcanelor cu ramuri de pin. Puteti aprinde lumanarea in fiecare noapte, o puteti avea ca ornament sau o puteti folosi pentru ziua de Craciun si puteti ilumina intrarea in casa sau gradina.

Vezi aici instalatii luminoase  si gaseste ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Alege modele pentru interiorul casei cat si pentru exterior si pregateste-te sa ramai surprins de frumusetea acestor instalatii cat si de utilitatea lor.

Profitati de luminile incalcite ale anului precedent

De multe ori ne ia ore intregi sa dezlegam incurcatura luminilor pe care le-am folosit anul trecut; profitati de ele, deoarece le poti aseza undeva in gradina pentru a simula un cuib mic de pasarele.. daca vreti un plus de autenticitate, pune-le pe ramura unui copac din curtea ta.

Globuri inghetate-

Ele sunt foarte atractive si le puteti plasa printre tufisuri sau le puteti atarna de copaci, astfel incat gradina sa aiba o atingere eterica.

Oale impodobite – ghivece etc

Inconjurati o oala mare cu lumini de Craciun si asezati in jurul ei o panglica mare de culoare rosie. Pune-o in iarba sau de ce nu, chiar la intrarea in curte.

Corona originala

Craciunul este un moment care este asociat cu zapada; prin urmare, desi in locul in care locuiti este vara, puteti decora usa de intrare, de exemplu, cu o coroana de Craciun din care atarna niste patine de gheata sau, de asemenea, niste manusi de lana cu desenele tipice de zapada..

Brazi in ghiveci

Puteti cumpara mai multi brazi albi care sunt artificiali si ii puteti ingropa in ghivece ca si cum ar fi reali si chiar in acelasi sol; asezati niste felinare noaptea langa ei, pentru a-i ilumina.

Vaze de dulciuri

Daca aveti vaze mari, va puteti face sau cumpara intr-un magazin, bastoane uriase care simuleaza dulciurile tipice de trestie de zahar alb si rosu si le puteti plasa in interiorul vazelor in diferite locuri din gradina sau la intrarea in casa.

Ramuri de vopsea

Luati cateva ramuri si vopsiti-le alb, auriu sau argintiu si apoi puneti-le intr-o oala rosie mica umpluta cu pamant sau nisip, astfel incat sa ramana ferme si sa contrasteze cu culoarea vopselei.

Decorati bancile

Daca aveti banci in gradina, puteti pune pe ele cateva cutii goale impachetate in hartie speciala de Craciun, pentru a va preface ca sunt cadouri.

Cuburi in ramuri

Asezati mai multe cuburi galvanizate cu ramuri de pin in interior care ies in evidenta si pulverizati-le cu zapada artificiala, puteti adauga si un desen stampilat cu motive de Craciun.

0 Shares
You May Also Like