giftology.ro - Stiinta cadourilor inteligente
Diverse

Iarna inca nu e gata

Iarna inca nu e gataIubitorii de ski, de zapada, de senzatii tari pe partie si de catarari pe gheata pot sa se bucure. Iarna inca nu e gata, si nu va fi prea curand. Stim ca iarna de obicei se intinde pana in martie. Anul 2016 nu face exceptie.

Amatorii de programe de team-building in Romania isi pot lua rucsacul in spate, inima in dinti si se pot aventura in zeci de astfel de evenimente organizate de Vertical Adventure. Frumoase locatii din tara precum Cheile Jietului, Semenic, Muntii Parang si Retezat, asteapta toti tinerii si nu numai sa le calce potecile pline de zapada proaspata si rece.

Daca iti place sunetul bocancilor care scartaie in nameti, activitatile interesante precum construirea iglurilor, catararea pe munti inghetati, atunci acest program este pentru tine. Ia-ti echipa de la locul de munca si alege sa faci ceva diferit iarna aceasta.

Chiar daca iubim si anotimpurile calduroase, nimic nu se compara cu prospetimea naturii pe timp de iarna. Acel frig pe care il suportam oricum, bucuria de a degusta o ceasca calda de ceai dupa o drumetie, bucuria din ochii copiilor la primii fulgi de nea, toate sunt speciale.

Team-buildingurile se organizeaza si vara iar activitatile constau in lucruri putin mai diferite. Timpul permite deplasarea pe o lungime mai mare de drum, posibilitatea de a face rafting, caiac, deoarece raurile nu sunt inghetate. Insa pentru iubitorii de zapada, acestea nu inseamna nimic in comparatie cu ce ne ofera iarna.

Exista si o oferta interesanta pentru luna februarie. In aceasta luna, la Vertical Adventure se  „faureste” bunul obicei de a iesi in natura. Aici inveti sa traiesti experienta iernii la munte si la padure, sa mergi prin locurile umblate de iubitorii de munte si de ce nu si de animalele salbatice.

Echipa pregateste si sustine ateliere tematice in natura – alege si tu unul, doua sau toate cele 3 weekend-uri din luna februarie destinate conexiunii cu natura. Ai acum ocazia sa pasesti alaturi de echipa, sa experimentezi, sa acumulezi si sa exersezi trick-uri in salbaticie.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close