Foloseste stickere personalizate pentru absolut orice

Foloseste stickere personalizate pentru absolut orice

0 Shares
0
0
0

Multi dintre noi am folosit stickere de mici copii. Stim cat de la moda erau aceste printuri, pentru ca puteau reprezenta absolut orice si se puteau lipi oriunde, infrumusetand totul si dand culoare unor locuri sau obiecte.

A fost intotdeauna un trend sa lipesti stickere pe frigider, pe mobila si pe caietele de la scoala, iar mai nou si pe laptop sau notebook. Acum exista mai multe posibilitati. De exemplu, poti sa iti decorezi peretii cu printuri din cele mai originale.

In general, stickerele sunt imprimate pe un material cum sunt hartia sau foliile de plastic, iar asta le face sa fie foarte versatile, putand fi lipite pe aproape orice material. Surprinzator sau nu, aceste printuri se folosesc cu succes si pentru promovarea afacerilor.

Daca lipesti unul cu un mesaj puternic in locul potrivit, acesta va avea un impact mai mare uneori decat impactul adus de brosuri, flyere sau alte metode de promovare traditionale.

Cand oferi unei persoane un abtibild, aceasta persoana il va lipi intr-un loc sau pe un obiect pe care il considera special, facand ca stickerul sa fie vizibil tuturor persoanelor care ajung in acel loc sau intra in contact cu obiectul respectiv.

De aceea multi proprietari de afaceri aleg sa foloseasca acest mod de de promovare.Unele produse sunt astfel facute incat la incercarea de a le dezlipi sa se distruga, in scopul de a proteja afacerea de fraude. Aceste produse se numesc stickere sigiliu.

Sa zicem ca ai vrea sa aplici un abtibild pe un material transparent cum este sticla. Cand vrei sa lipesti un mesaj sau o sigla pe un geam, pe o parte se va vedea mesajul/logo-ul iar pe cealalta nimic. Solutia este un sticker dublu, care se lipeste pe ambele parti ale geamului.

Pentru pereti, se folosesc forme mai mult decat imagini. De exemplu, se folosesc forme din natura, cum este un arbore sau personaje din desene animate, pentru a decora peretele. Se poate folosi o singura culoare, doua culori sau o paleta variata.

Peretii albi sau intr-o singura culoare nu prea mai sunt la moda si este momentul perfect pentru a face o schimbare. Cu stickere decorative pentru pereti poti face o schimbare de impact major si cu bani putini.

0 Shares
You May Also Like