Flori pentru diferite ocazii

Flori pentru diferite ocazii

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa participi la un eveniment, indiferent ca discutam despre un botez, despre o nunta sau despre o inmormantare, cu siguranta trebuie sa oferi anumite flori, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta despre florile pe care sa le oferi la fiecare eveniment in parte.

Nasterea sau botezul unui copil poate fi primul eveniment important la care poti participa, si cu siguranta este important sa oferi un buchet de flori. Pentru un astfel de eveniment ar fi indicat sa alegi florile preferate ale mamicii.

Ai putea daca nu cunosti care sunt acestea, sa iti indrepti atentia spre un buchet alcatuit din florile de sezon, insa trebuie sa tii cont de locul in care vei oferi florile, pentru ca sunt flori care au mirosuri puternice si nu sunt recomandate in spitale.

Pentru mamicile care au nascut o fetita, ai putea opta pentru boboci de trandarifi rosii sau roz, sau chiar pentru un buchet de frezie, in timp ce pentru mamicile care au adus pe nastere un baietel ai putea alege viorele, anemone sau panselute.

Un al doilea eveniment important la care poti oferi flori este o intalnire romantica, iar aici este cat se poate de evident faptul ca iti vei indrepta atentia spre un buchet de trandafiri rosii. Exista insa si alte flori precum orhideele, liliacul sau lalelele care pot exprima romantism.

Pentru zilele de nastere va trebui sa iti indrepti atentia spre flori zi de nastere, iar aici ar fi important de precizat faptul ca ideal ar fi sa optezi pentru florile preferate ale persoanei sarbatorite.

In cazul in care nu stii cum poti afla care sunt preferintele persoanei sarbatorite, atunci ai putea sa te orientezi spre un buchet de flori de sezon, iar de preferat ar fi ca acesta sa fie cat mai bogat si cat mai frumos impachetat.

Pentru femei, ai mai multe variante la dispozitie, insa pentru barbati ai putea opta de exemplu pentru un buchet de garoafe.

Un alt evenment la care poti participa si la care poti sa duci un buchet de flori este nunta. In acest caz ai putea sa iti indrepti atentia spre crini, orhidee sau trandafiri. Pentru a iesi in evidenta ar fi indicat sa alegi un buchet alcatuit din florile preferate ale miresei.

Atunci cand mergi la rude sau la prieteni cu ocazia sarbatorilor religioase poti cumpara iarasi un buchet de flori, sau poti opta pentru aranjamente florale. In acest caz cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre florile de sezon.

Ei bine, flori poti sa oferi si la evenimente mai putin placute precum o inmormantare sau un priveghi. Aici pot opta pentru cale, care sunt cele mai indicate pentru acest tip de evenimente, insa si garoafele pot fi potrivite in aceasta situatie.

Asadar, dupa cum se poate observa, indiferent de tipul evenimentului la care trebuie sa participi, este important sa stii sa iti indrepti atentia spre un buchet de flori ideal pentru eveniment.

Din fericire, acum poti sa gasesti flori in mai multe locatii, asa ca nu iti va fi greu sa alegi florile.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…