Este IBM varful in IT sau a pierdut suprematia?

0 Shares
0
0
0

Produsele IBM sunt produse de foarte buna calitate, fiind in top de atatia si atatia ani. Nu numai caculatoarele, laptopurile ci si accesoriile acestora sunt foarte cautate de catre clientii magazinului Mentor-Market.ro. Acest urias brand are vanzari la nivel mondial de zeci de miliarde de dolari, fiind in topul vanzarilor alaturi de companii din alte domenii de activitate.

Dintre accesoriile importante ale acestui gigant IT pot numi si incarcatoarele. Fie ca acestea sunt pentru tablete sau pentru laptopuri reprezinta o parte importanta a producatorului fara de care dispozitivele acestuia nu ar putea sa se mentina in parametrii optimi o perioada mai indelungata de timp.

Trebuie sa ne gandim ca IBM a fost printre deschizatorii de drumuri in domeniul IT, realizand de-a lungul timpului numeroase dispozitive care au detinut suprematia o perioada indelungata.

Astazi incarcator laptop produs de IBM se afla in topul preferintelor clientilor. Magazinul Mentor-Market.ro ofera numeroase incarcatoare produse de IBM care au preturi pentru toate buzunarele avand o calitate superioara altor dispozitive de acest gen. Unul dintre aceste incarcatoare IBM este cel auto de 20V, 4.5 A si 90 W.

Acesta este foarte util persoanelor care care calatoresc foarte mult cu autoturismul personal si nu au unde sa isi incarce laptopul.  Incarcatorul IBM de 16V, 3.36 A si 54 W este un incarcator extrem de fiabil fiind foarte apreciat de clientii magazinului. Un alt incarcator ceva mai puternic este incarcatorul pentru laptop IBM de 16 V, 4.5 A si 72 W. Un incarcator extrem de puternic realizat de IBM si comercializat prin magazinul Mentor-Market.ro este cel de 16 V, 7.5 A si 120 W fiind compatibil cu numeroase modele de laptop-uri nu numai produse de IBM.

Exista numeroase modele de incarcatoare care sunt realizate de catre numeroase alte companii acestea fiind dedicate special companiei IBM. Printre acestea as enumera Lenovo, Thinkpad, etc. Incarcatoarele acestea sunt de foarte buna calitate fiind compatibile pe langa numeroase branduri de laptopuri si cu dispozitivele IBM.

Acestea se remarca printr-o calitate extrem de buna fiind foarte apreciate de clientii care sunt posaesori de laptopuri IBM. Important este ca produsele au preturi destul de atractive fiind practic pentru toate buzunarele. Nu trebuie sa ne ferim a spune ca incarcatoarele cu preturi mai mici care sunt dedicate IBM dar si altor branduri nu sunt de multe ori mai prejos decat alte modele care au bineinteles preturi foarte mari.

Este important ca aceste incarcatoare dau acelasi randament ca si unele incarcatoare mult mai scumpe. Practic diferenta de incarcare este data de puterea acestora. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat laptopurile se incarca mult mai repede si invers cu cat puterea lor este mai scazuta, cu atat perioada de incarcare este mai mare.

De aceea cand vom achizitiona un incarcator de la magazinul Mentor-Market.ro, nu trebuie sa ne repezim la cel mai ieftin produs sau la cel mai scump, ci trebuie sa il cautam pe cel mai puternic, pentru a usura incarcarea  laptopului nostru in scopul functionarii optime.

0 Shares
You May Also Like