Elemente de design interior care nu mai sunt la moda – Iata 3 dintre cele mai uzate elemente de design interior pe care le poti evita in amenajarea locuintei!

Elemente de design interior care nu mai sunt la moda – Iata 3 dintre cele mai uzate elemente de design interior pe care le poti evita in amenajarea locuintei!

0 Shares
0
0
0

Amenajarea locuintei depinde mereu de stilul care iti aduce tie cel mai mult confort, dar si de tendintele in moda. Exista anumite elemente de design interior care nu mai sunt in tendinte de multi ani, dar sunt inca folosite. Pentru ca au fost utilizate in mod excesiv, in momentul de fata aceste elemente nu mai sunt tocmai placute privirii si ar fi indicat sa te orientezi si catre alte posibilitati.

         Daca esti genul de persoana care tine foarte mult la a fi conectat cu cele mai noi trenduri in materie de design interior, poti tine cont de sfaturile expertilor. In acest articol vei afla care sunt cele mai uzate elemente de design interior la care poti renunta sau pe care le poti evita in amenajarea casei tale. 

Iata 3 dintre cele mai uzate elemente de design interior pe care le poti evita in amenajarea locuintei

 

Tablourile cu muschi verde

         Tablourile sau panourile incarcate de muschi verde nu mai prezinta interes de ani de zile. Nu conteaza daca muschiul este natural sau artificial. In locul lui poti pune tablouri clasice sau seturi de oglinzi. De altfel, gasesti mult mai multe idei de decoratiuni interioare pentru casa aici, pe infinity.ro. Daca tii foarte mult la elementele naturale in interior si chiar iti doresti muschiul acela, mai bine alege sa acoperi integral peretele cu acesta. In dimensiuni mai mari si fara o rama bine definita va arata mult mai bine.

Lamele

         Lamele, indiferent de material, incep sa arate din ce in ce mai inutil in economia proiectului estetic. Dupa zeci de reinterpretari ale acestui element, lamelele au inceput sa fie folosite in lipsa de context ori fara gust. Decat sa folosesti acest element decorativ ca pe o salvare de la peretele gol si fara personalitate, mai bine orienteaza-te catre un tip de vopsea de interior care sa aduca putin contrast in incapere. Spre exemplu, poti folosi un tip de vopsea texturata, cu care sa te joci dupa bunul plac.

Mobilier lucios

         Mobilierul lucios si-a incheiat dominatia in trenduri de vreo 10 ani. Daca ai astfel de piese de mobilier in casa, cu siguranta ai observat si care sunt dezavantajele sale majore. Pe suprafata sa se vor observa foarte repede urmele lasate de maini sau pahare, dar si praful. In schimbul aspectului lucios, alege piese de mobilier mate. Acestea nu doar ca sunt mult mai usor de intretinut, dar sunt si la moda in momentul de fata.

         In concluzie, daca vrei sa te descotorosesti de elementele de design interior care nu mai sunt la moda in momentul actual, poti incepe cu tablourile cu muschi verde si cu lamelele de pe pereti. Modificarile se pot incheia cu schimbarea mobilierului lucios cu unul mat, pentru a fi in pas cu noile trenduri in materie de design interior.

 

Sursa foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like