Digital Property – aliat de incredere privind administrarea asociatiei de proprietari

0 Shares
0
0
0

Identificarea unor solutii cat mai practice si rapide privind administrarea asociatiei de proprietari nu mai constituie o problema la ora actuala, cand exista posibilitatea unei colaborari cu o firma specializata. Desigur, o provocare in acest sens o poate constitui alegerea unui aliat pe masura, care sa si aplice serviciile si beneficiile pe care le promit.

Un reper si o recomandare totodata pentru cei ce doresc siguranta in aceasta privinta este Digital Property. Prezinta un mare avantaj prin faptul ca serviciile pe care pune la dispozitie pentru orice administrator bloc Brasov sau indiferent de oras atat online, cat si offline.

Tot mai multi se indreapta increzatori spre prima varianta, cea a serviciilor de acest tip  furnizate online, ce constituie de altfel una special adaptata omului modern. Alternativa, varianta offline, se dedica in principiu celor care prefera varianta clasica de administrare.

Digital Property – ce avantaje ofera o astfel de colaborare?

Interesul este de a beneficia de eficienta sporita, de solutii adaptate, rapide, de clarificarea diverselor situatii privind administrarea blocurilor.

Serviciile acestei firme vizeaza solutii complete, incluzand administrarea contabila, cea tehnica, precum si servicii de casierie. De altfel, beneficiarii au acces la avizierul online in care pot urmari toate cele prestate.

Digital Property ofera in acest sens solutii de plata avantajoase si la indemana. Astfel, platile pot fi efectuate online – fiecare proprietar primeste date de identificare la cont, prin aplicatia mobila Deskis, cash – la sediul societatii, cu card bancar prin POS-ul de la sediul societatii, dar si plata la terminalele PayPoint.

Firma se remarca mai ales prin flexibilitatea pe care o prezinta, privind serviciile disponibile pentru fiecare entitate in parte. Experienta pe care o are in spate reprezinta o garantie extra pentru clienti.

De asemenea eficienta si productivitatea asigurate sunt mai credibile datorita posibilitatii oferite celor in cauza de a utiliza platforma societatii, ideala pentru a elimina orice pare obscur. Inlocuieste aceasta varianta cu succes si neajunsurile pe care le prezinta gestionarea clasica a relatiilor cu Asociatiilor de Proprietari.

Fiecare parte de administrare prezinta necesitati diverse, respectiv indeplinirea de sarcini suplimentare, iar de acestea se ocupa cu grija de fiecare data aliatul cu care vizezi colaborarea.

Partea de casierie se refera la ajutorul oferit de Digital Property privind incasarea si gestionarea contributiilor, alaturi de managementul cheltuielilor de comun acord cu asociatia de proprietari.

Alaturi de colaboratori se va stabili si un program potrivit pentru incasare. Posibilitatile disponibile se refera la varianta cash sau card, atat prin aplicatia online, cea mobila, respectiv prin transfer in contul colector.

Cat despre avizierul online, acesta este special conceput pentru vizualizarea situatiilor complete a fiecarui proprietar, in raport cu asociatia de proprietari.

Datele pe care le furnizeaza se refera la – situatia financiara cont, introducere index contoare apa, facturi utilitati si cheltuieli comune, posibilitatea de plata online a datoriilor catre asociatie, solicitari modificare numar de persoane, dar si notificari lunare privind plata cotelor, introducerea indexului.

Mai multe informatii insa cu privire la aceasta societate, la serviciile pe care le ofera si la avantajele unei colaborari pentru un administrator bloc Brasov gasesti pe site-ul DigitalProperty.ro.

0 Shares
You May Also Like