Detaliile fac diferenta

Detaliile fac diferenta

0 Shares
0
0
0

Imi amintesc faptul ca in perioada in care am terminat facultatea, era destul de greu de gasit o modalitate decenta pentru prezentarea lucrarii aferente. Am gasit undeva, pe o straduta laturalnica din cartier, un magazin care sa lege foile si sa ataseze o coperta cartonata colorata. De tare ajutor mi-ar fi fost un aparat de indosariat si spire.

Detaliile fac diferenta. Detaliile adauga un plus entuziasmului si preocuparii, curajului si educatiei.

Horus Center garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, indiferent daca este vorba de interesul personal in privinta achizitiilor sau pentru firma. Materialele sunt diverse si de calitate, iar preturile destinate tuturor buzunarelor.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Indiferent de varianta in care alegi sa faci comanda, incheierea contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul.

Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Preturile prezentate includ tva-ul, insa nu si cheltuielile de livrare. De asemenea, nu exista o limita de pret minima pentru comenzi.

Fiecare dintre noi are nevoie de lucruri de calitate. In tot ceea ce facem, fie ca vorbim de job sau viata personala, aceasta face diferenta.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte.

Sunt respectate prevederilor legale in vigoare. Toate produsele vin insotite de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

Ca si client, ai dreptul de a notifica in scris ca renunti la o achizitie, fara penalitati sau invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Acest drept nu poate fi cerut in cazul produselor ridicate de la sediile fizice sau a celor livrate direct.

Urmaresc produsele de papetarie, tot ceea ce are legatura cu hartiile sau activitatea din birouri si unele dintre ele arata foarte bine, atat de bine incat par jucarii si ajuta in activitate. Pana si ceea ce nu iti place vei realiza cu mai mult calm si dorinta de a duce la bun sfarsit munca.

Parca as mai face o facultate, numai cu gandul la o noua lucrare de licenta care sa fie indosariata asa cum doar visam in alt timp.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…