De ce viseaza tinerii sa detina un bar?

De ce viseaza tinerii sa detina un bar?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, din ce in ce mai multi tineri incearca sa isi adune cat mai multi bani, si viseaza ca intr-o buna zi sa aiba afacerea lor proprie.

Cei mai multi dintre cei care isi doresc sa aiba o afacere, isi doresc sa ajunga sa fie proprii lor sefi, si sa munceasca pentru ei si pentru firma lor.

Dintre tinerii care viseaza ca intr-o buna zi sa isi deschida o afacere, cei mai multi viseaza sa isi deschida un bar.

De ce? Ei bine, cu totii stim ca tinerilor le place sa isi petreaca timpul liber prin baruri si cafenele, acolo unde pot sa consume un suc sau o cafea alaturi de prieteni, unde pot socializa cu alti tineri, si unde pot asculta muzica preferata, sau unde pot avea wifi gratis.

Tinand cont de aceste aspecte, este firesc ca tinerii sa isi doreasca sa detina un bar, mai ales daca discutam despre tinerii care sunt obisnuiti sa isi petreaca timpul in baruri si cafenele.

Acestia, mai mult decat atat, pe langa faptul ca vor avea barul lor unde vor putea sa isi cheme toti prietenii si toate cunostintele pentru a se simti bine, vor putea imbina utilul cu placutul, si vor putea sa aiba un loc de munca fix la barul lor.

Asadar, dupa cum se poate observa, tinerii pot avea o multime de motive pentru care sa isi doreasca sa detina un bar.

Cei care deja au gasit spatiul in care sa isi amenajeze barul, trebuie sa inregistreze mai intai de toate punctul de lucru pentru barul respectiv, pentru a putea sa obtina certificatul constatator cu activitatile care se vor desfasura in barul respectiv.

Apoi, pentru deschiderea unui bar este nevoie si de o autorizatie de functionare pe linie sanitara, dar si pe linie sanitar veterinara. Fara o asemenea autorizatie este imposibila functionarea barului.

Cei care intentioneaza sa isi deschida un bar, trebuie sa stie ca au nevoie si de un aviz si de o autorizatie pentru protectia muncii si psi, iar pentru obtinerea documentelor de la ISU, au nevoie de serviciile unei firme care se ocupa de obtinere autorizatie psi.

Dintre toate autorizatiile necesare, cel mai probabil obtinerea autorizatiilor si a avizelor de la pompieri reprezinta cea mai dificila misiune, pentru ca acestea se obtin destul de greu, mai ales dupa tragedia care a avut loc la clubul Colectiv din capitala.

De atunci s-au efectuat multe controale si au fost retrase multe autorizatii de functionare, asa ca pentru obtinerea unei asemenea autorizatii, dosarul trebuie sa fie foarte bine pus la punct, iar acesta este si motivul pentru care sunt necesare serviciile unei firme care sa obtina documentele isu.

Deasemenea, pentru a avea un bar deschis, este nevoie de o autorizatie de functionare eliberata de catre primarie.

Nu trebuie uitata nici autorizatia necesara pentru montarea reclamei, a firmei sau a panoului, insa mai este necesara si obtinerea autorizatiei pentru desfacerea bauturilor alcoolice.

Asadar, acestea sunt toate avizele si autorizatiile de care este nevoie pentru deschiderea unui bar.

0 Shares
You May Also Like