De ce sunt utile rafturile metalice?

0 Shares
0
0
0

Rafturile metalice industriale sunt unul dintre cele mai puternice tipuri de rafturi puternice, eficiente in spatiu si robuste pe care le puteti obtine pentru depozitul dvs. Rafturile metalice pot fi independente, proiectate intr-un sistem de rafturi sau incorporate intr-un sistem de afisare.

Exista multe avantaje evidente si poate unele care nu sunt atat de evidente. Exista, de asemenea, cateva puncte de luat in considerare – oxidare, coroziune, daune – dar acestea sunt probleme care pot fi cu usurinta rezolvate si nu ar trebui sa umbriti utilizarea rafturilor metalice.

Iata in continuare cateva dintre cele mai mari avantaje ale rafturilor metalice pe care le puteti achizitiona de pe www.storeexpert.ro. Citind in continuare, veti descoperi avantajele si veti afla de ce sunt aceste rafturi metalice atat de utile.

Rafturile metalice sunt versatile

De precizat este faptul ca rafturile metalice vin intr-o serie de modele – „in afara raftului”. Puteti obtine rafturi de calitate industriala la angrosist si sa le aveti in depozit a doua zi.

Sau puteti lucra cu un designer de depozit si puteti obtine rafturi metalice personalizate. Poate dura ceva mai mult, dar veti avea inaltimi si lungimi care utilizeaza cel mai bine spatiul dvs.

Sunt eficiente pentru spatiul dvs.

Este important sa cunoasteti faptul ca rafturile metalice va ofera mai mult spatiu in orice zona data. Puteti depozita sau lateral si puteti avea rafturi la diferite niveluri. Asigurati-va ca aveti in vedere instructiunile de purtare a greutatii si nu supraincarcati rafturile.

Rafturile metalice sunt usor de asamblat

Rafturile metalice vin adesea in bucati si au nevoie de asamblare. Daca retailerul dvs. de produse de depozit nu va asambleaza rafturile, nu va temeti niciodata – directiile sunt simple si necesitati doar niturile pentru a le pune laolalta.

Este posibil sa fi fost practica si comandata rafturi cu suruburi fara bolturi, ceea ce face si mai usor asamblarea. Rafturile fara bolturi pot rezista la 1.500 de kilograme.

Combinatiile de rafturi cu o singura nitura si dublu nit au o grinda incrucisata care este fixata fie de doua sau patru nituri. O singura nitura poate tine 350 de kilograme, dar nitul dublu mai mult decat dubleaza cazarea in greutate.

Din cauza celor patru nituri si fasciculul incrucisat, acesta tine 1.500 de kilograme. Uneori, un produs cu greutate mai usoara intr-un spatiu mai mare este de preferat greutatii mari pe un singur raft – inca un motiv pentru care rafturile metalice sunt atat de versatile – ai de ales.

Rafturile metalice sunt durabile

Este important sa stiti ca rafturile metalice industriale pot rezista la temperaturi extreme, precum si uzura stivuitoarelor cu conditia sa fie finisate corespunzator pentru a evita corodarea sau oxidarea. Metalul de calitate industriala este mai puternic decat cel obisnuit, dar totusi are nevoie de protectia corecta.

Raftul tau va lua coborarea unui operator de masini neglijent mult mai gratios, cu un finisaj galvanizat sau vopsit. Ambele finisaje au avantajele si dezavantajele lor de a evita coroziunea, insa rafturile metalice vopsite par a fi mai placute din punct de vedere estetic.

Procesul de galvanizare nu poate distribui invelisul in mod uniform si pot exista puncte dure. Metalele galvanizate rezista la coroziune, deoarece sunt acoperite cu zinc. Atunci cand rafturile metalice sunt vopsite, vopseaua este aplicata uniform si pe intreaga unitate de raft, datorita procesului de scufundare, ceea ce duce la o finisare lina.

Rafturile metalice sunt deschise

Rafturile metalice ofera un forum deschis pentru vizualizarea usoara a produselor, facand produsele mai accesibile. Rafturile metalice va permit sa aranjati cutii, astfel incat acestea sa fie usor accesibile pentru colectorii dvs. de comenzi.

Inventarul este mai rapid, deoarece totul poate fi vazut, iar marfurile deteriorate sunt usor de identificat – puteti vedea orice cutii protejate sau un produs inlocuit. Toate acestea echivaleaza cu locuri de munca mai eficiente si cu personal eficient.

Rafturile metalice sunt eficiente din punct de vedere al costurilor

Rafturile metalice de pe www.storeexpert.ro sunt printre cele mai putin costisitoare solutii pentru depozitarea depozitului.

Deoarece exista atat de multe soiuri, exista ceva disponibil pentru fiecare buget. Ca in orice, primesti ceea ce platesti, asa ca nu te lasa pacalit cu cel mai mic cost. Verificati intotdeauna calitatea metalului, finisajul, greutatea si capacitatea de depozitare, asigurandu-va ca raftul corespunde nevoilor dvs.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…