De ce se tem fetele care isi doresc sa practice videochatul?

0 Shares
0
0
0

Exista un numar mare de domnisoare care si-ar dori sa isi desfasoare activitatea in industria videochatului, pentru ca isi doresc sa castige foarte multi bani si sa isi poata permite o multime de lucruri pe care in clipa de fata nu si le permit.

Foarte multe fete viseaza la un job videochat foarte bine platit, insa de multe ori le este teama din diferite motive sa aplice pentru un astfel de job. Tocmai din acest motiv, vom discuta in cele ce urmeaza despre activitatea de model de videochat, si vom vedea si care sunt cele mai mari temeri ale fetelor care viseaza la o asemenea cariera.

Jobul de model de videochat desi pare unul usor, cu siguranta nu este usor, la fel ca orice alta meserie. Acesta vine la pachet cu un numar mare de atributii si responsabilitati care atrag dupa ele, in mod firesc, grijile sau mai rau, temerile.

Cand discutam despre temeri, cu siguranta ne referim la elemente care nu au aparut in calea respectivului model pana in prezent, insa precizam ca exista frica naturala de a nu se ivi la un moment dat. Haideti asadar sa vedem care sunt temerile modelelor de videochat, sau ale fetelor care viseaza la o asemenea cariera.

Teama de a se afla cu ce se ocupa.

In aceasta situatie ne referim la faptul ca modelul nu doreste sa afle familia, prietenii, rudele sau restul cunoscutilor sa descopere cu ce se ocupa in viata de zi cu zi.

Motivul este unul cat se poate de simplu, iar acesta este reprezentat de prejudecatile pe care noi romanii, inca le mai avem si de care nu putem sa scapam din pacate  prea curand. Din fericire pentru viitoarele si actualele modele, site-urile de videochat au dezvoltat sisteme prin care modelul poate sa blocheze accesul la profil.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, modelul nu poate fi descoperit ca practica aceasta activitate datorita faptului ca persoanele din Romania nu pot accesa site-urile de videochat, iar clientii studiourilor sunt straini.

Teama ca nu vor face fata cerintelor de model de videochat din cauza lipsei de experienta

Este cat se poate de firesc ca modelelor de videochat sa le fie teama de necunoscut insa, le spunem cu toata sinceritatea, persoanele din conducerea studiourilor de videochat sunt constiente de acest fapt si depun toate eforturile pentru a ajuta fiecare model sa scape de aceasta teama. In acest sens, modelele vor fi ajutate prin oferirea trainingului constant si permanent.

Este cat se poate de normal ca o fata care nu a mai practicat videochatul pana in prezent sa nu stie ce are de facut, si cu siguranta se gandeste ca nu poate sa faca fata cerintelor, insa datorita sedintelor de training, fetele vor invata incetul cu incetul sa isi desfasoare activitatea, iar in scurt timp se vor prezenta in fata clientilor cu incredere, si se vor descurca de minune.

Teama ca nu vor fi platite corect si la timp

Din pacate trebuie sa precizam faptul ca acest lucru se datoreaza unui numar mare de studiouri de videochat din Bucuresti dar si din alte orase din tara care nu lucreaza legal.

Dat fiind faptul ca multe fete lucreaza fara contract de munca, studiourile aleg sa nu le plateasca, iar aici cu siguranta si modelele au o foarte mare vina, pentru ca nu ar trebui sa accepte sa lucreze fara contract de munca.

Studiourile de videochat profesioniste le ofera modelelor contract de munca inca din prima zi, iar fetele vor fi platite si corect, dar si la timp.

In plus, fetele care practica aceasta activitate nu au motive de ingrijorare dat fiind faptul ca mai au si asigurarea de sanatate platita, si le vor fi platite toate celelalte contributii catre stat.

Teama ca dupa incetarea colaborarii cu un studio, sa nu se faca publica activitatea lor

Cu siguranta foarte multe fete se gandesc si la acest aspect. Cu siguranta un studio de videochat profesionist nu va face acest lucru pentru ca deja este santaj, si este atat ilegal cat si imoral.

Au existat si exista mereu fete care schimba mereu studiourile, pentru ca isi doresc sa castige cat mai multi bani, insa niciodata un studio de videochat care se respecta nu va publica identitatea si activitatea fostelor modele. Dupa cum spuneam, acest lucru este imoral.

Teama ca nu vor castiga atat de multi bani precum se spune

Cu siguranta au existat si exista legende privind castigurile din aceasta activitate. Cu siguranta un model nu va castiga 10.000 de dolari din prima luna, insa odata cu treceea timpului, datorita experientei acumulate, datorita implicarii si orelor de munca si datorita bonusurilor de performanta, modelele pot castiga fara probleme cateva mii de dolari in fiecare luna.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…