De ce sa verificati masinile second-hand din Germania?

De ce sa verificati masinile second-hand din Germania?

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti in cautarea unei masini second-hand fiabile si de calitate, ar trebui sa verificati masinile din Germania. Germania este unul dintre cei mai importanti producatori de masini din lume si are o reputatie de a produce masini fiabile, durabile si cu performante ridicate.

In acest articol, vom discuta de ce ar trebui sa verificati masinile second-hand din Germania si cum puteti face acest lucru cu succes.

Istoricul masinii

Cand cumparati o masina second-hand, este important sa verificati istoricul masinii pentru a va asigura ca nu are probleme ascunse. Acest lucru este cu atat mai important cand cumparati o masina din strainatate, unde poate fi dificil sa verificati istoricul complet comanda masini second hand Germania. Auto Verificate, cu KM Reali! Cu toate acestea, verificarea istoricului masinii este esentiala pentru a va asigura ca masina pe care o cumparati nu a fost implicata in accidente grave sau a suferit daune majore. In Germania, puteti verifica istoricul masinii folosind platforme online specializate, cum ar fi Carfax.

Kilometrajul

Verificarea kilometrajului este, de asemenea, importanta atunci cand cumparati o masina second-hand. Acest lucru va poate oferi o idee despre uzura masinii si despre cat timp poate mai dura pana cand va trebui sa inlocuiti piese sau sa faceti reparatii majore. Verificarea kilometrajului este deosebit de importanta atunci cand cumparati o masina din strainatate, unde poate fi dificil sa verificati veridicitatea kilometrajului.

In Germania, exista un sistem de verificare a kilometrajului numit TÜV, care este un control tehnic obligatoriu al vehiculelor si care poate fi verificat pentru a va asigura ca kilometrajul este corect.

Calitatea constructiei

Masinile germane sunt cunoscute pentru calitatea lor de constructie si atentia la detalii. Verificarea calitatii constructiei poate fi dificila, dar este importanta pentru a va asigura ca masina pe care o cumparati este construita pentru a fi fiabila si durabila. Verificati aspectele cum ar fi lacaturi, imbinari si imbracaminte interioara pentru a va asigura ca sunt de calitate si nu prezinta semne de uzura sau deteriorare.

Performanta masinii

Masinile germane sunt cunoscute pentru performantele lor ridicate si pentru manevrabilitatea lor excelenta. Verificarea performantei masinii poate fi importanta pentru a va asigura ca masina pe care o cumparati este capabila sa indeplineasca cerintele. Verificati motorul, cutia de viteze, suspensia si franele pentru a va asigura ca sunt in stare buna de functionare si ca pot oferi performante ridicate.

Pretul

Masinile second-hand din Germania pot fi o optiune excelenta pentru cumparatorii care doresc sa economiseasca bani si sa obtina o masina de calitate. In general, masinile second-hand din Germania sunt mai ieftine decat cele noi si, uneori, pot fi mai ieftine decat cele second-hand din alte tari. Este important sa verificati preturile si sa faceti comparatii intre diferitele masini disponibile inainte de a face o alegere.

Cum sa verificati o masina second-hand din Germania

Daca sunteti interesat sa cumparati o masina second-hand din Germania, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a va asigura ca faceti o achizitie buna. In primul rand, ar trebui sa faceti cercetari si sa aflati cat mai multe despre modelul masinii pe care doriti sa o cumparati. Acest lucru va poate ajuta sa intelegeti ce sa verificati si ce sa evitati atunci cand examinati masina.

Cum au aparut primele vehicule?

Curand dupa aceea, Gottlieb Daimler si Wilhelm Maybach din Stuttgart in 1889 au proiectat un vehicul de la zero pentru a fi un automobil, mai degraba decat o trasura trasa de cai echipata cu un motor. De asemenea, sunt de obicei creditati cu inventarea primei motociclete in 1885.

In 1891, John William Lambert a construit un vehicul cu trei roti in Ohio City, Ohio, care a fost distrus intr-un incendiu in acelasi an, in timp ce Henry Nadig a construit un vehicul cu patru roti in Allentown, Pennsylvania .

Primul automobil cu patru roti propulsat pe benzina din Regatul Unit a fost construit la Walthamstow de Frederick Bremer in 1892.  Un altul a fost fabricat la Birmingham in 1895 de Frederick William Lanchester , care a brevetat si frana cu disc . Primul starter electric a fost instalat pe un Arnold , o adaptare a lui Benz Velo , construit in Kent intre 1895 si 1898.

George Foote Foss din Sherbrooke , Quebec a construit o masina cu un singur cilindru pe benzina in 1896, pe care a condus-o timp de patru ani, ignorand avertismentele oficialilor orasului de arestare pentru „bucaliile sale nebune”.

Fiat 4 CP , primul model de masina produs de producatorul italian Fiat in 1899

Americanul George B. Selden a depus un brevet la 8 mai 1879. Cererea sa includea nu numai motorul, ci si utilizarea acestuia intr-o masina cu patru roti. Selden a depus o serie de amendamente la cererea sa, care au extins procesul legal, ducand la o intarziere de 16 ani inainte ca brevetul sa fie acordat la 5 noiembrie 1895.

Selden si-a licentiat brevetul catre majoritatea marilor producatori de automobile americani, colectand o taxa pentru fiecare masina pe care l-au produs si creand Asociatia Producatorilor de Automobile Licentiati . Compania Ford Motor a luptat cu acest brevet in instanta si in cele din urma a castigat in apel. Henry Ford a marturisit ca brevetul a facut mai mult sa impiedice decat sa incurajeze dezvoltarea masinilor in Statele Unite.

0 Shares
You May Also Like