De ce sa pleci in vacanta in Cancun?

De ce sa pleci in vacanta in Cancun?

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai gandit la toate ofertele de vacanta Cancun si ti-au ramas in minte toate acele peisaje de vis pe care le-ai vazut in poze iti recomandam sa faci tot posibilul pentru a cumpara un pachet de genul acesta. Este o destinatie de vacanta foarte cautata si cu siguranta toate ofertele se vor termina repede, deci este momentul sa actionezi.

Daca vrei o oferta perfecta pentru vacanta, click aici si vei gasi cele mai interesante pachete de vacanta si sejur in Cancun, la preturi foarte avantajoase raportate la calitatea serviciilor oferite de fiecare hotel in parte.

In anii 60 aici era doar o insula de mangrove printre care uneori se aventurau doar pescarii pentru a cauta languse. A fost un loc pustiu si idilic, o zona de pamant verde aflata intre laguna si mare. Pana in momentul in care cineva s-a gandit ca aici ar trebui sa apara o statiune perfecta care sa atraga numerosi turisti si asa a aparut in alul 1974 Cancun.

Mexicul era deja o destinatie de prim rang pentru turistii nord americani. Nu este foarte departe de capitala si a aparut cu ajutorul unui efort guvernamental care a fost planificat in Acapculco, oras considerat capitala distractiei din anii 50 un loc care este legat de Elizabeth Taylor si de Elvis.

Mexicul mai avea oricum nevoie de inca o statiune de top pentru ca Acapulco era imbatranit deja si se afla langa Pacific pe unde mereu trece un curent rece. In plur, Acapulco era departe de SUA loc din care cei mai multi turisti ajung aici. Prin urmare cineva a avut inspiratia de a descoperi insula aflata in varful peninsulei Yucatan, la doar o ora de zbor din Miami si unde marea este tot timpul calda fiind vorba despre Marea Caraibelor. Acest loc era o adevarata gura de rai.

In anul 1974 s-a inaugurat Cancun, considerat perla statiunilor existente in Marea Caraibelor, cu artificii si mult fast. Chiar daca a aparut aproximativ in acelasi timp cu litoralul nostru de la Marea Neagra, Cancun a ramas mereu un loc superb si o destinatie pentru toate anotimpurile avand aici numeroase distractii aflate in competitie de succes cu Miami, o mare verde si calda, cu plajele cu nisip fin si alb si cu foarte multe atractii in jur.

Cancun este alcatuita din doua zone foarte diferite. Avem Ciudad de Cancun unde locuiesc mexicanii ce lucreaza in hotelurile din zona turistica, un oras foarte bine intretinut si destul de prosper comparativ cu alte orase existente in Mexic, dar unde interesul turistic este doar in autogara sau in cele cateva hoteluri mici cu preturi foarte ieftine. Cea de a doua parte este zona hoteliera care este ridicata pe o zona cu pamant in forma de semiluna ce desparte Caraibele de lagunele linistite insa pline de crocodili. Nu trebuie sa iti fie frica, crocodilii nu ies din apa si mai ales in zonele turistice.

Acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le stii despre Cancun daca te gandesti la o vacanta aici.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…