De ce sa lucrezi cu un CMS?

0 Shares
0
0
0

Drupal este unul dintre cele mai populare sisteme de management al continutului disponibile astazi. Este un CMS gratuit si open source cu incredere si cu mii de site-uri pe internet, inclusiv guvernamentale, pentru ONG-uri, companii internationale si multe altele.

Aruncati o privire la Virgin, White House, Universitatea din Canberra, site-urile Prince of Wales si Tesla Motors pentru a obtine o idee despre ceea ce este cu adevarat capabil sa faca  Drupal.

Desigur exista mai multe CMS-uri si acesta a fost doar un exemplu. Daca vrei sa aflii mai multe despre ofertele de realizare site iti recomandam sa accesezi DroidWebDesign.com.

Diferenta dintre HTML si CMS

HTML (HyperText Markup Language) si CSS (Cascading Style Sheets) sunt cele doua limbaje de programare necesare pentru crearea oricarui site web.

Chiar daca ati decis sa utilizati un CMS pentru site-ul dvs., acesta va necesita in continuare un design sau o tema facuta cu HTML, CSS si PHP. Dar, exista o mare diferenta intre site-urile HTML si site-urile Web CMS.

Site-urile HTML numai sunt ideale pentru un site web deoarece au doar una sau doua pagini sau vorbim despre un site pe care sperati sa-l creati pentru ca apoi sa uitati de el, deoarece actualizarea site-urilor bazate pe HTML nu poate fi facuta fara cunostinte tehnice.

Un CMS, cu toate acestea, este cel mai bun pentru crearea de site-uri web mari si aplicatii cu mai multe pagini. De fapt, Drupal este cel mai flexibil CMS pentru site-urile de comert electronic.

Peste 40% din toate site-urile web de pe Internet folosesc un fel de sistem de management al continutului, conform raportului de utilizare W3Techs CMS.

Iata cateva motive pentru care sa va ganditi sa utilizati Drupal pentru site-ul dvs. de afaceri, in loc de vechiul website HTML vechi.

Usor de instalat si de configurat

Unul dintre principalele motive pentru care multe companii folosesc site-urile Web CMS este ca este extrem de accesibil si usor de configurat un site web folosind un sistem de management al continutului.

Majoritatea furnizorilor de servicii de gazduire web ofera acum functii One-Click-install pentru instalarea unui CMS, inclusiv Drupal. Si dupa instalare, puteti achizitiona cu usurinta o tema Drupal potrivita pre-made la un pret accesibil si sa configurati site-ul dvs. cu doar cateva clickuri simple.

Chiar daca acest lucru va poate economisi o gramada de bani, vine cu un cost scump. Temele pre-create disponibile pe web sunt folosite de mii de alte site-uri web.

Ele sunt, de asemenea, limitate in optiunile de personalizare. Utilizarea uneia dintre aceste teme pentru site-ul dvs. va face ca afacerea dvs. sa para neprofesionala si, in cele din urma, clientii dvs. vor pierde increderea in marca dvs.

Gestionati fara cunostinte tehnice

Daca alegeti un site Web HTML numai pentru afacerea dvs., nu veti putea sa intretineti sau sa actualizati site-ul fara a invata limbaje de programare HTML si CSS. Probabil va trebui sa angajati un designer de web pentru a face chiar si cele mai simple actualizari, cum ar fi adaugarea unei fotografii noi sau schimbarea unui link pe site-ul dvs.

Datorita interfetei usor de utilizat si extrem de versatila pe Drupal CMS, puteti sa faceti cu usurinta tot ceea ce functioneaza si mai mult, toate de la sine, fara a trebui sa invatati niciun limbaj de programare.

0 Shares
You May Also Like