filtru de apa Cleansui Mitsubishi

De ce sa cumpar un sistem de filtrare a apei?

0 Shares
0
0
0

La o prima impresie, si cum cu siguranta am auzit de la multi oameni din jur, apa de la robinet nu este atat de rea precum se spune.

Desi aceasta apa e potabila, exista numeroase substante nocive care se pot infiltra in aceasta, in drumul sau de la sursa la consumator. Un filtru de apa Cleansui Mitsubishi vine in mare ajutor in acest caz.

Sistemul de filtrare avansat de la Cleansui utilizeaza o combinatie de elemente ceramice, carbon activ si filtre cu membrana din fibre tubulare pentru a elimina toate substantele nedorite, oferind o apa mereu curata si cu gust placut.

Acesta este drumul apei potabile de la sursa la consumator. In acest drum se pot infiltra cu usurinta diverse substante nocive care sa transforme apa dintr-una potabila intr-una cu risc de consum pentru organism.

Este important de stiut ca o data ce apa s-a infectat cu substante nocive, nu numai ca aceasta nu mai e potabila, de asemenea nu e recomandata pentru gatit, pentru animale, chiar si pentru plante.

Un filtru de apa pastreaza mineralele intacte

Filtrele de apa si sistemele de purificare a apei Cleansui Mitsubishi din Japonia elimina agentii de contaminare, dar in schimb pastreaza intacte mineralele benefice din apa.

De ce nu apa imbuteliata?

Reglementarile actuale nu ofera o garantie suficienta pentru calitatea apei sau sursa de provenienta a acesteia. Potrivit unui studiu cu durata de patru ani, efectuat de Consiliul pentru Protectia Resurselor Naturale din SUA, apa imbuteliata nu este intotdeauna mai curata sau mai sigura decat cea mai mare parte a apei de la robinet.

In cadrul studiului au fost testate peste 1.000 de sticle de apa din comert de 103 marci diferite. Aproximativ 22% din apa imbuteliata testata continea agenti de contaminare.

Unii dintre acesti agenti de contaminare pot fi chiar cancerigeni sau pot cauza alte probleme de sanatate. Sistemele Cleansui Mitsubishi sunt mai convenabile, ofera o calitate mai buna a apei si costă mult mai putin decat apa imbuteliata. In plus, ne ajuta sa protejam si mediul inconjurator!

0 Shares
You May Also Like