De ce să colaborezi cu o agenție imobiliară profesionistă

De ce să colaborezi cu o agenție imobiliară profesionistă atunci când vrei să vinzi o proprietate?

0 Shares
0
0
0

Indiferent dacă dorești să achiziționezi o proprietate imobiliară sau să vinzi una, apelarea la serviciile unui profesionist se va dovedi utilă acestui proces.

Dacă te pregătești să vinzi un imobil, indiferent de natura sa, respectiv o casă, un apartament, o garsonieră, un teren sau un spațiu comercial, fără sfatul unui profesionist vei întâmpina numeroase obstacole: fie în ceea ce privește stabilirea prețului, fie în ceea ce privește identificarea potențialilor cumpărători.

Este posibil nu fii la curent cu prețurile pieței, astfel încât fie poți pretinde un preț mult prea mare ceea ce va bloca orice posibilă tranzacție, fie îți poți subevalua proprietatea, făcând astfel o afacere dezavantajoasă.

Având experiență și întâlnind zilnic oferte din diverse zone, un profesionist te va putea consilia să stabilești prețul corect pentru proprietatea pe care vrei să o vinzi. Astfel, cu ajutorul acestuia nu vei pune pe fugă pe potențialii cumpărători prin supraevaluarea proprietății și nici nu vei face o afacerea neprofitabilă prin stabilirea unui preț mult mai mic decât valoarea de piață a imobilului.

De asemenea, un agent imobiliar te va menține tot timpul la curent cu privire la evoluția pieței, a prețurilor și va urmări ofertele concurente de pe piața imobiliară, astfel încât strategia de vânzare se va adapta constant în avantajul tău. Experiența unui agent imobiliar aplicată pe stadiul pieței nu o poți depăși, însă poți să capeți ceva abilități în acest domeniu urmărind piața imobiliară și vizionând sute de oferte.

poți apela la o agenție imobiliară

Însă, de ce să pierzi timpul, analizând diversele oferte din anunțurile imobiliare, când poți apela la o agenție imobiliară care le cunoaște pe toate și care ți-ar putea spune într-un interval scurt de timp în ce marjă se poate încadra proprietatea ta?

De ce să pierzi bani cu deplasările până la locul în care se află locuința, terenul sau spațiul comercial pentru a-l putea prezenta potențialilor cumpărători, când poți apela la un profesionist care, care se va ocupa de tot și a cărui timp este dedicat potențialilor cumpărători sau vânzători?

Chiar dacă ai impresia că te poți descurca singur, având acces nelimitat la informație în spațiul online, ajutorul unui profesionist îți va reduce la minim riscul de a face tranzacții dezavantajoase, oferindu-ți totodată un cadru favorabil prin mediatizarea gratuită a anunțurilor pe diferite platforme.

0 Shares
You May Also Like

Ce este arhitectura palladiana?

Arhitectura palladiana este un stil european de arhitectura derivat si inspirat de designurile arhitectului venetian Andrea Palladio (1508-1580).…