De ce sa alegi stiloul

De ce sa alegi stiloul

0 Shares
0
0
0

Trebuie sa stabilim inca de la inceput ca o invitatie, o scrisoare sau un document scris si semnat cu stiloul, vor fi mult mai apreciate. Inca din prima zi de scoala, ni se pune in mana stiloul si asta pentru ca scrisul se formeaza mult mai usor si apare o lejeritate in a scrie. Chiar si dupa ce crestem si avem un loc de munca care presupune scrierea de mana, tindem sa alegem stilourile.

Daca acest subiect este de interes pentru tine si vrei sa achizitionezi un astfel de instrument de scris pentru tine sau pentru cineva drag, sa stii ca in magazinul online DP Collection te asteapta cele mai frumoase truse de stilou si pix care te vor ajuta sa iti pui amprenta de fiecare data. Este de ajuns sa alegi trusa preferata si sa te bucuri de fiecare moment.

Istoria stiloului

Cei mai multi dintre noi nu stim cine a inventat stiloul. Ai fi mirat daca ti-as spune ca acest instrument de scris a fost inventat de un roman? Petrache Poenaru a inventat stiloul din nevoia de a avea permanent cu el un instrument de scris in perioada facultatii. Stiloul pe care il utilizam si azi a fost inventat si brevetat de catre romanul nostru in anul 1827, la Paris. Petrache Poenaru a primit brevet pentru ceea ce el numea “stilou portabil fara sfarsit, care se alimenteaza singur” deoarece nu mai era nevoit sa detina in permanenta o calimara cu cerneala.

Stiloul lui Poenaru a fost imbunatatit de catre un agent de vanzari din New York, Lewis Edson Waterman, dupa ce au fost distruse involuntar cateva acte din cauza ca stiloul elimina prea multa cerneala. Asa a aparut stiloul cu pompa care avea un sistem prin care surplusul de cerneala era absorbit in rezervor.

Acest instrument de scris s-a bucurat de succes o lunga perioada de timp, pana in zilele noastre cand cei mai multi aleg din nou sa utilizeze stiloul. Este mult mai comod, scrisul este unul frumos si citet si ofera o nota personala fiecarei hartii pe care se scrie.

Truse moderne de stilou si pix

Stiloul este din nou in voga, insa in zilele noastre este considerat un instrument de scris de lux. Se ofera in dar in principal in mediul afacerilor, iar pe birourile directorilor se gaseste neaparat un stiloul sau chiar o trusa speciala. In magazinul online DP Collection gasesti o gama variata de astfel de truse care pot fi cu usurinta un cadou frumos si apreciat. Ce poti sa gasesti la DP Collection?

  1. Set cu stilou, pix si butoni – perfect pentru a fi oferit drept cadou unui barbat, indiferent de domeniul in care activeaza. Este un set care emana masculinitate si putere.
  2. Set cu stilou, pix si esarfa – este setul perfect pentru femeile de afaceri si nu numai. Elementele au o nota eleganta si se preteaza cu usurinta atat femeilor din domeniul business, cat si celor din domeniul educatiei sau medicinei.
  3. Set cu pix si stilou cu penita placata cu aur de 18K – este cadoul suprem care poate fi oferit atat barbatilor, cat si femeilor. Acest set combina eleganta si puterea si este perfect pentru orice birou.

Tot ce mai ai de facut acum este sa vizitezi magazinul online al celor de la DP Collection pentru a vedea cele mai frumoase truse de stilou si pix si sa alegi modelul preferat!

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…