De ce sa alegem teuri reduse pentru teava cupru?

De ce sa alegem teuri reduse pentru teava cupru?

4 Shares
0
0
4

Teurile pentru instalatii sunt cu adevarat produse de care aveam nevoie, mai ales ca vorbim despre imbinari ale tevilor, care sunt menite sa reziste in timp, iniferent de temperatura sau presiunea lichidului care trece prin ele.

Asa cum bine stim, putem vorbi despre doua tipuri de teuri, si facem aici referire la teurile normale si la reductii, cum ar fi modelele de teuri reduse pentru teava cupru. Acestea din urma sunt o categorie aparte de teuri, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Un teu redus este menit sa ne asigure imbinarile, acolo unde diametru tevii de trecere se schimba. In cazul in care tevile runt realizate din cupru, atunci poti folosi fara probleme teuri reduse pentru teava cupru, deoarece acestea vor reusi sa faca o trecere lina pe diametru, fara a mai fi necesare alte piese suplimentare.

Acest lucru este avantajos mai ales prin prisma efortului depus in acest sens, dar si prin prisma banilor pe care ar trebui sa ii investim intr-o astfel de lucrare. Este de retinut faptul ca deseori se intampla ca in cazul instalatiilor, diametrul de plecare al tevii sa nu fie la fel pe toata lungimea structurii, iar atunci utilizarea unui astfel de teu redus devine imperios necesara. In acest fel debitul va fi tinut sub control, iar functionarea instalatiei nu va fi afectata.

O astfel de imbinare, prin folosirea de teuri reduse pentru teava cupru, este rezistenta in timp, astfel incat tu nu vei fi nevoit sa te gandesti la masuri sporite de siguranta in acest sens. Un alt avantaj il constituie de asemenea si rezistenta termica, mai ales daca avem in vedere faptul ca instalatiile prin definitie sunt menite sa reziste la temperaturi foarte mari. Ei bine, ca si tevile prin care trece agentul termic, si aceste teuri reduse pentru teava cupru sunt realizate astfel incat sa reziste acestor temperaturi.

Din aceeasi categorie a rezistentei, aceste teuri sunt rezistente la temperaturi scazute, ceea ce le face  sa fie foarte bine cotate in topul produselor de acest tip. Pierderile reduse de presiune si faptul ca imbinarea se realizeaza perfect reprezinta un alt punct forte al acestor produse, la fel cum si greutatea acestora constituie un avantaj.

In concluzie, aceste teuri reduse pentru teava cupru par a fi cea mai potrivita alegere atunci cand avem de efectuat lucrari la instalatiile noastre, ce presupun schimbari de presiune si de diametru. Este important sa stim ca avem la dispozitie aceste produse, si mai mult decat atat, ca ele ne sunt la indemana in majoritatea magazinelor de profil.

Pentru ca nu puteam sa discutam despre aceste produse fara a discuta si de pret, ei bine aceste teuri reduse fac parte din gama pieselor pentru instalatii care sunt deosebit de accesibile din punct de vedere al pretului.

Vorbim despre produse de mici dimensiuni, cu utilitate mare, pe care le putem gasi in oferte foarte bune in magazine de profil precum www.shop-einstal.ro, acolo unde dealtfel putem gasi tot ceea ce ne trebuie, indiferent daca vorbim despre instalatii sanitare sau de orice alt tip.

4 Shares
You May Also Like