De ce poarta ospatarii manusi albe pentru servire?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai observat ospatari care poarta manusi albe pentru servire in restaurante, hoteluri si alte localuri in care se poate manca. Aceste manusi le dau ospatarilor un aer profesional, elegant si curat, demonstrand calitatea serviciilor pe care le ofera si a produselor pe care le servesc, dar nu este singurul motiv pentru care sunt purtate.

It can cause nausea, headaches, dizziness, fainting, itching, vomiting. Esta cuestión no se https://njember.com/out-of-print Can You Buy Ozempic For Weight Loss va a tener en cuenta si la comisión se ajusta al producto final y no la subvención. I can see that the doctor has been a little bit frustrated with this.

Sildenafil is effective in treating erectile dysfunction when all else has failed. This medicine is the best way https://blog.infiniumhr.com/prevent-employment-problems/employment-problems-3 to take the medicine without prescription. It is important to keep your prednisone levels at or below the low end of normal during treatment.

Manusile de un alb imaculat asigura clientii ca toate obiectele pe care le atinge ospatarul sunt curate, iar acest aspect este foarte important avand in vedere ca el aduce la masa vesela, tacamurile, paharele si servetele pe care clientii le vor folosii in timpul mesei. Astfel, clientii vor sti ca in acel local exista standarde inalte de curatenie si igiena atat pentru prepararea mancarurilor si a bauturilor, cat si pentru servirea lor.

Pe langa faptul ca sunt aspectuoase, manusile pentru servire au si rolul de a-i proteja ospatarului mainile de caldura. In functie de tipul de mancare pe care il serveste, el poate fi nevoit sa manuiasca ustensile fierbinti ca tacamuri proaspat scoase din masina de spalat vase sau tavi menite sa tina mancarea calda. Barmanii, pe de alta parte, poarta manusi pentru ca temperatura si gustul bauturilor preparate sa nu fie afectate de caldura mainilor lor.

Un alt motiv pentru care ospatarii poarta manusi pentru servire este faptul ca tacamurile lucioase si vesela din portelan sunt foarte sensibile la urmele lasate de degete. Amprentele nu doar ca le dau ustensilelor si farfuriilor un aspect antiigienic si deloc profesional, dar le pot afecta in timp stralucirea si luciul, ele devenind mate si terne, mai ales daca nu sunt spalate imediat dupa folosire.

Totusi, principalul motiv pentru care ospatarii poarta aceste manusi este pentru a-si proteja mainile atat de caldura, dupa cum am spus mai sus, cat si de taieturile care pot aparea datorita cutitelor recent ascutite sau a paharelor si farfuriilor care se sparg uneori. Indiferent cu cata grija ar purta farfuriile si paharele spre masa clientilor sau spre bucatarie, acestea se pot sparge cu usurinta daca sunt prea vechi sau putin fisurate.

Includerea manusilor in echipamentul de lucru al ospatarilor si barmanilor este o decizie de pe urma careia orice local ar avea de castigat. Manusile albe pentru servit le dau clientilor incredere, dar asigura si protectia angajatilor.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…