De ce isi doresc oamenii sa o vada pe Inna cantand in orasul lor?

De ce isi doresc oamenii sa o vada pe Inna cantand in orasul lor?

0 Shares
0
0
0

In fiecare oras al tarii, odata sau de mai multe ori pe durata unui an de zile, au loc fel si fel de evenimente organizate de administratia locala, sau diferite alte evenimente.

Ei bine, atunci cand discutam despre evenimente de acest gen, cum ar fi Zilele Municipiului sau un alt eveniment de o asemenea importanta, este cat se poate de firesc faptul ca oamenii isi doresc sa vada pe scena in orasul lor cei mai mari artisti ai Romaniei.

In momentul in care discutam despre cei mai mari artisti ai Romaniei, nu putem sa nu o aducem in discutie pe Inna, artista care la ora actuala promoveaza Romania in cel mai bun mod peste hotare, datorita muzicii sale.

Inna nu este o simpla artista pe care lumea isi doreste sa o vada cantand pe scenele din Romania, ci este o artista indragita in fiecare colt al lumii, este o artista care are concerte in fiecare colt al lumii.

Despre Inna mai trebuie mentionat faptul ca de mai bine de un deceniu a reusit sa se mentina in topurile internationale, astfel ca fiecare piesa noua de-a artistei, ajunge rapid sa fie un hit si sa se afle in topurile muzicale.

Piesele artistei nu se asculta doar la radio, ci si la marile posturi de televiziune muzicale precum MTV de exemplu, sau alte posturi si din strainatate dar si din Romania.

Inna este deasemenea o artista foarte ascultata pe Youtube, iar melodiile ei aduna cateva zeci de milioane de vizualizari, asa ca este cat se poate de firesc faptul ca Inna este o artista indragita nu doar in Romania, ci in toate colturile lumii.

Plus de asta, odata cu trecerea timpului, artista a reusit colaborari cu artisti de renume la nivel international precum Marian Hill (Diggy Down), J Balvin (Cola Song), Pitbull (Goog Time), Bob Taylor (Deja Vu), Daddy Yankee (We Wanna – impreuna si cu Alexandra Stan).

Asadar, acestea fiind spuse, este cat se poate de logic faptul ca tinerii si nu numai, din fiecare oras al tarii, isi doresc ca atunci cand au un eveniment important in municipiu, sa o aiba invitata pe Inna. In acest sens, organizatorii evenimentelor din Romania il contacteaza mereu pe impresar Inna, pentru a vedea daca artista este dispobibila.

Fireste, Inna concerteaza si in Romania, si chiar participa la concerte mari, insa fiind o artista atat de indragita in toate colturile lumii, au fost si cu siguranta vor mai fi cazuri in care organizatorii de evenimente si-o vor dori pe artista in orasul lor, dar ea va concerta intr-o alta tara, avand deja contractul semnat.

Un lucru insa trebuie sa stie toti cei care se ocupa de organizarea evenimentelor si care isi doresc ca Inna sa le cante la eveniment. Artista are preturi mai mari decat multe artiste de la noi din tara, insa acest lucru este evident tinand cont de imaginea pe care o are Inna atat in Romania, cat si peste hotare.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…