De ce este mai rentabil sa calatoresti cu avionul

De ce este mai rentabil sa calatoresti cu avionul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa calatoresti, cu siguranta in functie de scopul calatoriei, dar si in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, trebuie sa stii sa iti alegi mijlocul de transport folosit pentru a ajunge la destinatie.

De exemplu, daca ai de gand sa mergi in vacanta, intr-o tara straina, atunci poti sa alegi sa mergi cu autocarul pentru a ajunge la destinatie, pentru ca transportul cu autocarul este mai ieftin decat transportul cu avionul.

Daca insa, iti doresti sa mergi intr-o vacanta in strainatate, si nu iti doresti sa pierzi prea mult timp pe drum, atunci poti alege sa calatoresti cu avionul, iar in scurt timp vei ajunge la destinatie.

Chiar si in conditiile in care ai de gand sa calatoresti in tara, poti alege o cursa interna cu avionul, iar de exemplu daca iti doresti sa calatoresti de la Bucuresti la Cluj Napoca, in mod evident nu vei pierde 5 – 6 ore pe drum, ci vei ajunge mult mai repede la destinatie.

Plus de asta, vei putea sa mergi de acasa si pana la aeroport cu masina ta personala, si cu siguranta iti vei putea lasa masina intr-o pacare langa aeroport Otopeni, pentru o zi, doua, trei sau cat timp vei fi plecat din capitala.

Aceasta ar fi cea mai buna decizie, pentru ca iti va fi mult mai confortabil sa mergi cu masina ta pana la aeroport, si sa o lasi in parcare, decat sa astepti ajutorul prietenilor pentru a te duce pana la aeroport, sau pentru a merge cu taxi.

Mai mult decat atat, daca iti vei lasa masina intr-o parcare din apropierea aeroportului, parcarea respectiva in mod evident va fi monitorizata video, iar din acest motiv, fiecare masina nu doar masina ta, va fi in conditii de maxima siguranta.

Ei bine, revenind la calatorie, indiferent ca ai de gand sa calatoresti intern sau extern, indiferent ca ai de gand sa calatoresti in interes de serviciu, sau ca pleci in vacanta, cea mai buna solutie este aceea de a calatori cu avionul.

De ce? In primul rand pentru ca in momentul in care calatoresti cu avionul ajungi mult mai repede la destinatie, iar astfel nu vei mai pierde mult timp pe drum.

Un alt motiv pentru care se merita sa calatoresti cu avionul, este acela ca daca iti vei achizitiona biletele cu ceva timp inainte de a calatori, le vei putea gasi la preturi foarte avantajoase, iar astfel, nu va fi diferenta de pret, sau chiar daca aceasta va exista, diferenta de pret intre transportul cu avionul si transportul cu autocarul nu va fi una mare.

Chiar si gradul de confort este unul mult mai ridicat in avion, fata de confortul avut in autocar, plus ca de la un anumit moment dat, sa stai nemiscat in autocar poate sa devina insuportabil.

Asadar, se pare ca solutia cea mai indicata din toate punctele de vedere atunci cand ai de gand sa pleci intr-o calatorie, este aceea de a pleca cu avionul.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…