De ce este lemnul sfant ideal pentru purificarea energetica a casei?

De ce este lemnul sfant ideal pentru purificarea energetica a casei?

0 Shares
0
0
0

Foarte multa lume foloseste lemnul sfant deoarece se spune ca acesta este ideal pentru purificarea energetica a casei, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre acest lemn palo santo.

Acest lemn sfant se foloseste de multe ori in acelasi scop ca si cedrul sau salvia, pentru eliminarea energiilor negative si pentru purificarea energetica a unei incaperi.

Se spune ca scoarta acestui lemn a fost arsa timp de secole intregi in fel si fel de ritualuri religioase si spirituale, si este renumita pentru ca indeparteaza energiile negative, si ii permite energiei divine sa circule nestingherita.

In ceea ce priveste mirosul fumului pe care il degaja acest lemn sfant, trebuie precizat faptul ca este unul proaspat si placut, dar si usor de suportat chiar si de catre acele persoane cu sensibilitati oflactive, care nu pot sa reziste esentei cedrului sau a salviei de exemplu.

Referitor la mirosul scoartei acestui lemn, trebuie mentionat faptul ca acesta poate ajuta orice persoana sa se intalte spiritual si sa se umple de speranta, de voie buna si de fericire, datorita faptului ca aceasta estenta ajuta la curatarea aurei si la construirea unei legaturi mai puternice cu universul in timpul sedintelor de meditatie sau in timpul rugaciunilor.

Se spune ca persoanele care au acasa lemnul sfant, au o senzatie mult mai profunda de pace si de liniste interioara decat persoanele care nu au acasa un astfel de lemn. mai mult decat atat, samanii si liderii spirituali din America de Sud, sustin si cred faptul ca acest lemn sfant este foarte util in procesele creative. Acestia mai sustin si faptul ca aceste lemn sfant este un aducator de noroc.

Din lemnul palo santo se poate obtine chiar si ulei, iar uleiul obtinut din acest lemn este ideal datorita faptului ca are calitati antiinflamatorii si antibacteriene. Tocmai acesta este si motivul pentru care acest lemn se foloseste cu succes chiar si in masajul medical, pentru ca reduce durerile musculare dar si durerile din zona articulatiilor.

Despre uleiul din palo santo mai trebuie mentionat faptul ca poate sa fie folosit cu succes si pentru reducerea inflamatiilor de tot felul.

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca in ciuda faptului ca discutam despre un lemn pe care il cunoastem cu totii de secole intregi, sunt sanse foarte mari ca toate binefacerile acestuia sa nu fie banuite in totalitate.

Tocmai acesta este si motivul pentru care inca se efectueaza mai multe studii clinice pentru a se determina care sunt proprietatile anticancerigene ale scoartei lemnului palo santo, si ale compusului d-limonene care se gaseste in cantitati mari in acest lemn.

Persoanele care isi doresc sa se bucure de mirosul lemnului sfant, trebuie sa aprinda deodata unul sau doua betisoare, si sa le tina aprinse timp de 45 de secunde, dupa care trebuie sa lase fumul sa se imprastie in toata casa. Aici este important de precizat faptul ca ferestrele trebiesc inchise, pentru ca fumul sa nu iasa din incapere. Apoi, dimineata va trebui ca toate usile si ferestrele sa fie deschise, iar astfel se va elimina si excesul de fum, si vor fi indepartate si energiile negative.

0 Shares
You May Also Like